Behanglijm & Gereedschap


Behanglijm en gereedschap bestellen

Met alleen je favoriete behang ben je er nog niet, je hebt voor je klus ook behanglijm en het juiste gereedschap nodig. Gelukkig biedt De Verf en Behang Specialist alles wat je nodig hebt op het gebied van behang, dus ook behanglijm en gereedschap op een perfect, professioneel resultaat te bereiken bij jou thuis. Met Arte behanglijm en Perfax gereedschap ben je goed voorbereid op jouw behangklus.

Arte Clearpro en Lincrusta behanglijm

Bij De Verf en Behang Specialist vind je twee soorten behanglijm van het merk Arte: Clearpro en Lincrusta. Met Arte Clearpro Gel beschik je over een professionele kant en klare gel-wandlijm voor behang met vliesrug en wandbekleding met textieldager. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 2 liter, 5 liter en 15 liter.

Arte Lincrusta behanglijm is gemaakt voor de Arte Lincrusta lijn. Dit zware behang heeft een speciale behanglijm nodig voor een goede afwerking. Kies je voor een behangrol uit de Arte Lincrusta collectie? Dan bestel je deze behanglijm er eenvoudig bij.

Perfax behanggereedschap

Om je behang mooi aan te brengen is het belangrijk dat je de behanglijm gelijkmatig verdeelt over je behang. Met de Perfax spatel en behangroller werk je prettig, zonder te morsen. Deze zijn geschikt voor Perfax behanglijm, maar ook voor de Arte behanglijm die je vindt in het assortiment van De Verf en Behang Specialist.

Gegarandeerd mooi resultaat

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel. De meeste soorten behang zijn snel te reinigen als je onverhoopt toch behanglijm morst op de voorzijde van het behang. Houd daarom altijd een licht vochtige, schone doek bij de hand om lijmresten weg te vegen. Dep daarna meteen droog.

Wil je meer weten over het aanbrengen van behang of panelen? Raadpleeg dan onze experts. Kom naar de showroom voor advies en inspiratie of bekijk en bestel eenvoudig online.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België