Elitis Parade behangrollen

13 resultaten

Elitis Parade Dolce VP 84303

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Moko VP 84507

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Luna VP 84701

957,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Bazaar VP 84801

957,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64021

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64023

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64026

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64032

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64030

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64002

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64004

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64007

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64010

332,00
(incl. BTW)

Glazen perfecte met Elitis Parade behang

De collectie ‘Parade’ van Elitis vindt zijn oorsprong in delicaat glaswerk. Dit vinylbehang heeft een voelbare structuur en laat eenmaal aangebracht allerlei mooie patronen zien die je vaak terugziet in glaswerk. Bijkomend voordeel van dit behang is de slijtvastheid. Je kunt dit behang prima toepassen in de gang, de badkamer of keuken.

Keuze in Elitis Parade

Er zijn volop mogelijkheden als je verschillende soorten behang wilt toepassen uit deze collectie. Van barok tot modern, van oosterse stijl tot minimalisme.

Elitis Parade Dolce

Elitis Parade Dolce is verkrijgbaar in twee kleurstellingen en doet denken aan Italiaans glaswerk. Kies voor de roze variant als je wat meer pit op je muur wilt, of houd het rustig met de crèmekleurige versie.

Elitis Parade Moko

Hiermee kun je tot wel vijf verschillende klassieke, ietwat oosterse motieven in huis halen. De contrasterende kleuren maken je muur tot een levendig en sprankelend middelpunt in huis.

Elitis Parade Reflecto

Modern glaswerk krijgt ook een plek in deze collectie met Elitis Parade Reflecto. Speels, licht en modern en verkrijgbaar in twee kleuren.

Elitis Parade Palermo

Dit behang is verkrijgbaar in één variant: zwart met kleurrijke glaspatronen die zich steeds herhalen. Je moet wel durven met dit behang, maar áls je het eenmaal gedaan hebt beschik je over een muur die je nergens anders vindt.

Elitis Parade Nacres en Glass Nacres

Het leeuwendeel van de collectie Elitis Parade wordt gevormd door deze varianten. Elitis Parade Nacres of Glass Nacres is licht behang waarin een mozaïekstructuur te vinden is. Je bekleedt hiermee eenvoudig een hele wand zonder dat deze gaat overheersen.

Behangen met het juiste materiaal

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Elitis Parade behang bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct geleverd vanuit de fabriek
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis geleverd vanaf €100 in Nederland en België