Behang met een dierenprint

Behang dierenprint

Wandbekleding met dierenprint blijft onverminderd populair. Daarbij hoef je niet alleen te denken aan luipaardprint of zebraprint. Je kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor zacht vachtbehang of luxe wandbekleding die is gemaakt van echt leer! Bij de Verf- en Behangspecialist vind je behang dierenprint van toonaangevende merken als Arte, BN Wallcoverings, Elitis, Eijffinger en Hooked On Walls. Je hebt altijd ruime keuze en je betaalt verrassend weinig. Bestel je je nieuwe behang vandaag voor 15.00 uur? Dan heb je het doorgaans de volgende dag al in huis! 

Wandbekleding met dierenprint dessin

Behang dierenprint is verkrijgbaar in vele vormen. Kies bijvoorbeeld voor Eijffinger Skin, met zebraprint, girafprint en zelfs een dessin dat lijkt op olifantshuid. Hiermee kun je elk dier van de Afrikaanse steppe in huis halen. Zin in een kleurrijke panterprint? Dan kies je voor BN Wallcoverings Panthera. Verkrijgbaar in subtiele grijstinten, maar ook in steenrood, bruin en donkergroen. Ten slotte biedt ook behangmerk Arte dierenprint behang aan in de collectie Arte Essentials Travellers, in de variant Pelage.

Unieke en exclusieve dierenprints

Naast panterprint en zebraprint zijn er nog meer dierenprints verkrijgbaar. Behangmerk Elitis gooit het over een heel andere boeg, met Elitis Anguille, Elitis Big Croco en Elitis Galuchat. Dit behang lijkt gemaakt van unieke materialen zoals palinghuid en enorme krokodillenschubben, verkrijgbaar in donkere, mysterieuze kleuren. Dit behang is uitermate geschikt om een bijzondere sfeer in huis te creëren. Dat geldt ook voor Arte Les Cuirs, kleurrijke wandbekleding gemaakt van echt rundleder!

Stijlvol inrichten met dierenbehang

Veel mensen associëren dierenprints met een wat ordinaire smaak. Toch kun je dierenprints heel goed gebruiken om je inrichting stijlvol in te richten. Dat doe je door te kiezen voor hoogwaardige wandbekleding van de Verf- en Behangspecialist, maar ook door slim te combineren. Bekleed een van je wanden bijvoorbeeld met dierenprint behang en stem de rest van de ruimte erop af met bijpassend unibehang of mooie muurverf. Houd de rest van je inrichting rustig en laat de dierenprint niet te vaak in andere items terugkomen. Zo voorkom je dat het dessin gaat overheersen.

10 resultaten

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals MO2071 Raven

159,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Bearded Leopard MO2053 Blackened Gold

129,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Aristo Quagga MO2033 Water

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blushing Sloth MO2042 Gold

49,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Indigo Macaque MO3000

299,00
(incl. BTW)

Arte Essentials Travellers Damara 11120

139,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Grant 28001

39,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Medley Twilight MO4031

159,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Luxe leren behang

Wij bieden je diverse collecties luxe leren behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw luxe leren behang van Arte, Elitis en Eijffinger eenvoudig online.

Donkergroen behang

Wil je je interieur vernieuwen en er een natuurlijke oase van maken? Kies dan voor donkergroen behang in combinatie met tropische planten en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en riet.