Roze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

6 resultaten

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23321

159,01
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper FP1112

189,00
(incl. BTW)

Elitis Domino RM25004

27,00
(incl. BTW)

Elitis Coiba RM11039

112,00
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio4 375044

69,95
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Brasilia FP1112

189,00
(incl. BTW)

Roze behang van Arte

Roze is dé millenialkleur. De tint is de afgelopen jaren uitgeroepen tot favoriet van menig interieurstylist. Wil jij roze in je inrichting verwerken? Kies dan voor hoogwaardig behang van Arte, zowel met als zonder dessin. De collectie Arte Focus geeft je meerdere opties als je roze behang wilt gebruiken. Combineer met zuurstokroze of lichtroze Arte Figura behang, of ga voor roze flamingo’s uit de collectie Arte Avalon. Nog meer roze behang van Arte? Bekijk dan ook deze collecties:

Natuurlijk vind je ook roze behang van andere topmerken bij de Verf- en Behangspecialist, zoals roze behang van Elitis, Eijffinger en Hooked On Walls.

Roze behang van Elitis

Met behangmerk Elitis kun je ook alle kanten op als je van roze houdt. Elitis trakteert je op zijdezachte rozetinten in de collectie Elitis Parade. Liever knalroze? Kies dan voor reliëfbehang Elitis Perles of Elitis Raffia & Madagascar. Die laatste collectie combineert raffia met knalkleuren, en is een echte blikvanger in huis!

Roze behang van Eijffinger

Zoek je roze behang voor een meisjeskamer? Dan kom je al snel uit bij roze behang van Eijffinger. Kies voor Eijffinger Studio Pip 5 behang in diverse varianten met bloemen of strepen. Eijffinger Mini Me biedt je ook meer dan genoeg keuze in stijlvolle, roze behangvarianten. Beide collecties zijn goed met elkaar te combineren. Met roze behang creëer je in een handomdraai een vrolijke en kleurrijke kamer.

Roze behang van Hooked On Walls

Bijna elke behangcollectie van Hooked On Walls bevat wel een roze editie. Genoeg keuze dus! Kijk eens naar deze varianten als je op zoek bent naar felgekleurd roze behang:

  • Hooked On Walls Balance
  • Hooked On Walls Bohème
  • Hooked On Walls Cocon
  • Hooked On Walls Paper Craft

Wij helpen je graag aan het roze behang dat het best bij jouw interieur past. Bestel jouw behang nu online of kom langs in de showroom in Ermelo. Onze medewerkers beantwoorden uiteraard al jouw interieurvragen.


Meer inspiratie

Behang voor de keuken van KitchenWalls

Behang in de keuken, kan dat? Zeker! Met het speciale behang van KitchenWalls breng je zorgeloos behang aan boven je aanrechtblad

Beige behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties beige behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw beige behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.