Behang & Wandbekleding Arte Behangrollen Figura

40 resultaten

Arte Figura Decorata 27020

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Decorata 27021

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Decorata 27022

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Arcus 27050

179,00
(incl. BTW)

Arte Figura Arcus 27051

179,00
(incl. BTW)

Arte Figura Arcus 27052

179,00
(incl. BTW)

Arte Figura Arcus 27053

179,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modulo 27030

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modulo 27031

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modulo 27033

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modulo 27034

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modum 27040

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modum 27041

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modum 27042

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura Modum 27043

139,00
(incl. BTW)

Arte Figura: haal kleur in huis!

Met Arte Figura haal je prachtige dessins in huis die volop kleur geven aan je gang, woonkamer of slaapkamer. Een vleugje jaren zeventig is zeker terug te vinden in de varianten Arcus en Modum, terwijl de andere vier Arte Figura behangvarianten juist modern aandoen. Voor ieder wat wils!

Varianten Arte Figura

De collectie Arte Figura bestaat uit zes afzonderlijke varianten die goed met elkaar te combineren zijn. Je vindt grafische en geometrische prints én neutrale, effen dessins. Arte Figura is één van de meest diverse collecties van Arte.

Arte Figura Puro

Mooi retro is niet lelijk, en dat geldt zeker voor dit behang. Dit behang met geweven structuur is net wat spannender dan normaal effen behang. Een subtiele kleurschakering en de glanzende afwerking maken dit een bijzonder goede keuze voor de inrichting van een stijlvolle, rustige ruimte. Ook ideaal in combinatie met een drukke print. Verkrijgbaar in negentien prachtige kleuren.

Arte Figura Decorata

Maar liefst drie uitbundige versies van Arte Figura Decorata kun je uitkiezen om jouw woonkamer mee te behangen. Elke versie is gemaakt in een totaal andere kleurstelling en laat een willekeur aan planten los in jouw huis. Goed te combineren met Arte Figura Pro behang.

Arte Figura Modulo

Grote geometrische kruisende banen sieren dit Arte Figura Modulo behang. Verkrijgbaar in vier kleurtypen. Door het subtiele kleurgebruik en zachte lijnen is dit behang heel geschikt voor het bekleden van een gehele achterwand, ook als je je interieur rustig wilt houden.

Arte Figura Modum

De verfijnde versie van Arte Figura Modulo vind je in Arte Figura Modum. In zes kleurstellingen beschikbaar. Elke versie combineert meerdere kleuren, soms ook contrasterend. Voor wie durft!

Arte Figura Arcus

Dit behang creëert bijna een optische illusie. Met kleine bollen die maar door lijken te gaan. Eén van de meest grafische ontwerpen van Arte. Leuk voor in de kinderkamer of in de gang, of ga ervoor en bekleed de wanden van je woonkamer met Arte Figura Arcus!

Arte Figura Forma

Arte Figura Forma is een vreemde eend in de bijt. Scharen we dit dessin nu onder grafisch? Geometrisch? Wat het ook is, als het je grijpt wil je dit zeker op je muur. Geeft van veraf én dichtbij een divers effect. Verkrijgbaar in vier kleuren, van licht tot donker.

Arte Figura strak op de muur

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Figura behang, bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Veilig betalen met iDeal, BanContact of PayPal
  • Gratis geleverd vanaf €75