Lichtgroen behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

19 resultaten

Elitis Alcove RM41001

175,99
(incl. BTW)

Elitis Panama VP 710 02

219,00
(incl. BTW)

Eijffinger Bisou de MME Pitou 365024

59,96
(incl. BTW)

Elitis Matt Texture RM60640

147,00
(incl. BTW)

Elitis Coiba RM11041

112,00
(incl. BTW)

Eijffinger Rice2 383550

78,95
(incl. BTW)

Eijffinger Bisou de MME Pitou 365066

54,95
(incl. BTW)

Elitis Washi RM22502

223,00
(incl. BTW)

Lichtgroen behang van Arte

Lichtgroen zorgt voor een heerlijk lentegevoel. Dit is perfect voor het inrichten van een licht en vrolijk interieur met natuurlijke accenten. Arte behang vormt daarvoor het ideale decor. Neem bijvoorbeeld Arte Flamants Les Unis in lichtgroen, met een prachtige linnenstructuur. Liever subtiel lichtgroen behang met een geometrisch dessin? Dan kies je voor Arte Cantala String. Ten slotte bestel je bij de Verf- en Behangspecialist ook Arte Neon, een subtiel lichtgroen behang met verticale streep. Er zijn nog veel meer opties als je op zoek bent naar lichtgroen behang, zoals:

  • Arte Vanguard
  • Arte Kami
  • Arte Velveteen

Elk Arte behang beschikt over bijzondere eigenschappen. Sommige varianten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, andere laten prachtig metallic of velvet accenten zien. Met lichtgroen behang van Arte kun je dus alle kanten op.

Lichtgroen behang van Elitis

Liever felgekleurd groen behang van Elitis? Kies dan voor Elitis Talamone. Dit behang is bijzonder kleurrijk door het gebruik van diverse tinten op een felgekeurde achtergrond. Hiermee maak je echt een statement. Dat geldt ook voor de panelen uit de collectie Elitis Anguille Big Croco Legend. In deze collectie vind je diverse tinten groen terug, voor een mysterieuze inrichting. Met de panelen breng je een levensgrote afbeelding aan op je wand. In dit geval zijn dat tropische bloemen en planten, wat prachtig staat in een (ontvangst)hal, woonkamer of slaapkamer.

Lichtgroen behang van Eijffinger

Zoek je juist vrolijk, lichtgroen behang voor je woonkamer of kinderkamer? Bekleed je wanden dan met Eijffinger Pip Studio 5 behang. Hierin vind je niet alleen lichtgroen behang, maar ook allerlei andere pastelkleuren, die heel geschikt zijn om met elkaar te combineren.

Lichtgroen behang van Hooked On Walls

De naam zegt het al: Hooked On Walls Botanical geeft je ruimte een heel natuurlijke look. Bloemen en planten spelen namelijk de hoofdrol in deze collectie, maar je vindt er ook enkele effen varianten, waarvan er één lichtgroen is. Dit lichtgroene behang is een heel geschikte basis voor je interieur als je liever geen dessinbehang gebruikt. Bestel je favoriete lichtgroene behang nu online. De Verf- en Behangspecialist verzendt jouw bestelling gratis naar adressen in Nederland en België bij besteding vanaf €100!


Meer inspiratie

Koopmans Verf heeft nieuwe etiketten

Koopmans, bekend van onder andere Perkoleum en Ecoleum heeft alle producten van nieuwe etiketten voorzien. De blikken hebben een nieuw jasje maar wat erin zit is nog steeds de vertrouwde kwaliteit met zuivere lijnolie!

Behang met bladeren van Arte en Hooked on Walls

Het is razendpopulair om een urban jungle te creëren in je huis. Planten in je huis staan gezellig én zorgen voor extra zuurstof. Een echte win-win situatie dus. Voeg behang met bladeren toe aan je urban jungle interieur om het helemaal af te maken.