Donkergroen behang van Arte, BN Wallcoverings, Elitis

Waarom donkergroen behang? 

Volg je de woontrends van de afgelopen tijd? Dan zul je zien dat donkere kleuren en natuurlijke materialen volop aanwezig zijn, net als pasteltinten en metallic accenten. Wil je je interieur vernieuwen en er een natuurlijke oase van maken? Kies dan voor donkergroen behang in combinatie met tropische planten en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en riet. De Verf- en Behangspecialist biedt prachtig donkergroen behang aan dat als achtergrond voor jouw nieuwe inrichting kan dienen.

Keuze in groen Arte behang

Veel collecties beschikken over een of meerdere groentinten. Zoek je mooi, kwalitatief hoogwaardig unibehang? Dan zijn Arte Bali, Arte Curiosa of Arte Avalon wel iets voor jou. Ook Arte Seraya biedt meerdere tinten donkergroen behang, ideaal voor liefhebbers van natuurlijke materialen. Arte Expedition Tasar is ook een goede keuze. In de collectie Arte Expedition vind je daarnaast opvallend dessinbehang met diverse groene tinten, zoals Arte Expedition Sumatra! En er zijn nog veel meer prachtige varianten verkrijgbaar: Arte Velveteen, Arte Carabao en Arte Moooi Wallcovering Extinct Animals bijvoorbeeld.

BN Wallcoverings en Elitis groen behang

Donkergroen behang is ook te vinden in de collecties van BN Wallcoverings en Eijffinger. Kies voor aardse groentinten met BN Wallcoverings Color Stories of ga voor uniek Van Gogh behang met BN Wallcoverings Van Gogh en Van Gogh 2 behang. Elitis biedt je een luxe, tropische ervaring met Elitis Anguille en Elitis Big Croco.

Mooi aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

16 resultaten

Arte Seraya SRA3101

159,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3225

95,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4404

95,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Big Croco Legend VP 42901 Lost in Plantation

905,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA1301

219,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Big Croco Legend VP 42801 California Dreams

905,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72040

189,00
(incl. BTW)

Elitis Formentera VP71508

185,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Koopmans Verf heeft nieuwe etiketten

Koopmans, bekend van onder andere Perkoleum en Ecoleum heeft alle producten van nieuwe etiketten voorzien. De blikken hebben een nieuw jasje maar wat erin zit is nog steeds de vertrouwde kwaliteit met zuivere lijnolie!

Akoestisch behang van Arte

Je kunt de akoestiek in huis prettiger maken door gebruik te maken van akoestisch behang. Dit behang beschikt over reliëf waardoor geluid gedempt wordt. Lees hier alles over akoestisch behang!