Donkergroen behang

Waarom donkergroen behang? 

Volg je de woontrends van de afgelopen tijd? Dan zul je zien dat donkere kleuren en natuurlijke materialen volop aanwezig zijn, net als pasteltinten en metallic accenten. Wil je je interieur vernieuwen en er een natuurlijke oase van maken? Kies dan voor donkergroen behang in combinatie met tropische planten en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en riet. De Verf- en Behangspecialist biedt prachtig donkergroen behang aan dat als achtergrond voor jouw nieuwe inrichting kan dienen.

Keuze in groen Arte behang

Veel collecties beschikken over een of meerdere groentinten. Zoek je mooi, kwalitatief hoogwaardig unibehang? Dan zijn Arte Bali, Arte Curiosa of Arte Avalon wel iets voor jou. Ook Arte Seraya biedt meerdere tinten donkergroen behang, ideaal voor liefhebbers van natuurlijke materialen. Arte Expedition Tasar is ook een goede keuze. In de collectie Arte Expedition vind je daarnaast opvallend dessinbehang met diverse groene tinten, zoals Arte Expedition Sumatra! En er zijn nog veel meer prachtige varianten verkrijgbaar: Arte Velveteen, Arte Carabao en Arte Moooi Wallcovering Extinct Animals bijvoorbeeld.

BN Wallcoverings en Elitis groen behang

Donkergroen behang is ook te vinden in de collecties van BN Wallcoverings en Eijffinger. Kies voor aardse groentinten met BN Wallcoverings Color Stories of ga voor uniek Van Gogh behang met BN Wallcoverings Van Gogh en Van Gogh 2 behang. Elitis biedt je een luxe, tropische ervaring met Elitis Anguille en Elitis Big Croco.

Mooi aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

15 resultaten

Elitis Anguille Big Croco Legend VP 42901 Lost in Plantation

957,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA1301

249,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3101

179,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3225

109,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4404

109,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Big Croco Legend VP 42801 California Dreams

957,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Tasar 72020

169,00
(incl. BTW)

Elitis Formentera VP71508

194,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Wit behang

Wij bieden je diverse collecties wit behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw witte behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Lichtblauw behang

Wij bieden je diverse collecties lichtblauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw lichtblauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.