Koopmans Verf heeft nieuwe etiketten

Nieuwe Etiketten

Ook Perkoleum heeft een nieuw etiket, net zoals de andere Koopmans producten. Het is misschien even wennen, maar door de fotografie op het etiket is het wel duidelijk wat de toepassingen zijn van de verschillende producten.

Verfmengmachine

Bij De Verf & Behang Specialist kun je naast de bekende standaardkleuren van Perkoleum, zoals 217 Grenen, 289 Antraciet en RAL 9010 ook duizenden kleuren laten mengen. Met onze Koopmans Verfmengmachine mengen wij de kleur die je wenst. Kies in de categorie het product met de vermelding Mengkleur.


Meer inspiratie

Donkerblauw behang

Wij bieden je diverse collecties donkerblauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw donkerblauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam en Hooked on Walls gemakkelijk online bij De Verf- en Behangspecialist.

Moooi Wallcovering Extinct Animals

Wanneer twee topdesignmerken hun krachten bundelen, mag je iets speciaals verwachten. Dat is zeker waar voor de samenwerking tussen Moooi en Arte. Ontdek de prachtige nieuwe collectie wandbekleding bij De Verf & Behang Specialist.