Arte Lush Corduroy 29511

Specificaties
Rollengte
Prijs is per 1 meter
Rolbreedte
135 centimeter
Materiaal
Textielmuurbekleding op vlies

Arte Lush Corduroy 29511

Arte Lush: behang met rijkelijke stoffen. Ribfluweel, botanische prints en bijzondere weeftechnieken. Kies uit een gedetailleerde en luxueuze collectie.
EAN: 29511
209,00
(incl. BTW)
  • Levertijd 1 tot 2 dagen
  • Rollen van 135 cm breed
  • Prijs is per meter. 
  • Goed lichtbestendig

Omschrijving

Arte Lush collectie

De rijkelijke stoffen van onder andere ribfluweel, weelderige botanische prints en gesofistikeerde weeftechnieken maken van Lush een zeer gedetailleerde en luxueuze collectie. De koele metaalaccenten combineren perfect met de zachte, fluwelen stoffen en maken het plaatje compleet.

Arte Corduroy
De brede geribbelde structuur van ribfluweel is sensueel en tactiel. Bovendien geeft de subtiele glans, verwerkt in het velours, een elegant en rijk gevoel. De onregelmatige schakeringen zorgen voor een willekeurig patroon. Corderoy is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties.

Arte Tinneroy
Het fijne ribfluweel met zacht toplaagje heeft een exclusieve en warme uitstraling. Fluweel is uiterst soepel en daarom ook vaak gebruikt in mode. Deze uiterst aaibare stof geeft een strak en afgelijnd geheel als resultaat. Tinneroy is verkrijgbaar in 8 kleurvariaties.

Arte Tropicalia
De intrigerende en mysterieuze afbeelding van tropische bladeren straalt luxe en warmte uit met een vleugje vintage. Deze rijke velvetstof met gesofistikeerde afwerking is letterlijk een streling voor het oog. Tropicalia is verkrijgbaar in 2 kleurvariaties.

Arte Wildflower
Deze botanische afbeelding weerspiegelt een fleurig veldboeket. Het uitgesproken dessin heeft enerzijds een zeer luxueuze uitstraling en anderzijds een spontaan en speels karakter. De expressieve combinatie van de kleuren, het zachte ribfluweel en de frivole tekening kenmerkt Wildflower. Wildflower is verkrijgbaar in 2 kleurvariaties.

Arte Stellar
De zachte metaalglans van deze metaalfolie creëert een eigenzinnige lichtreflectie. Hierdoor ziet het dessin er anders uit vanuit verschillende invalshoeken en schept dit een dynamische sfeer. Door de authentieke metaallook ontstaat het effect van imposante metalen panelen. Stellar is verkrijgbaar in 12 kleurvariaties.


Specificaties
Rollengte
Prijs is per 1 meter
Rolbreedte
135 centimeter
Materiaal
Textielmuurbekleding op vlies

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u