Arte Cedar Wandbekleding

5 resultaten

Arte Cedar 67520

77,00
(incl. BTW)

Arte Cedar 67521

77,00
(incl. BTW)

Arte Cedar 67523

77,00
(incl. BTW)

Arte Cedar 67522

77,00
(incl. BTW)

Arte Cedar 67524

77,00
(incl. BTW)

ARTE Cedar Behang Contract

ARTE Cedar behang voor de contract markt is een extra sterk vinyl behang met de look and feel van hout.Het 'origineel' van dit behang, uitgebracht door Arte is het ARTE Formation behang.

Het ARTE Cedar behang heeft eveneens een open patroon van hout en hier en daar, tussen de kieren en openingen, is een metallic folie te ontdekken. Het voordeel van dit contract behang is, dat het extra sterk is. En goed afneembaar. Een goede keuze dus om toe te passen in hotels, restaurants, gangen, keukens, verzorgingstehuizen, kantoren, yachten en zo voort. Ze is uiterst duurzaam, stootvast en afwasbaar. Ideaal voor wanneer echt ARTE houtfineer behang niet mogelijk is. 

Het ARTE Cedar behang voor de contract markt is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies hier online of samen met een van onze interieurontwerpers de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur. 

Wij adviseren dit behang aan te laten brengen door een professionele, ervaren behanger. Want dit behang dient bij het aanbrengen dubbel te worden doorgesneden (double cut) en stortend te worden geplakt.

Cedar behang aanbrengen

Op het moment dat je het Cedar behang bij de Verf & Behang Specialist aanschaft is het verstandig om er gelijk behanglijm bij te bestellen. Arte heeft als producent en leverancier van het Arcadia behang ook specifieke behanglijm ontwikkeld; de Arte Clearpro, die je bij ons kunt bestellen. Liever een ander merk gebruiken? Dat is natuurlijk mogelijk, maar weet wel dat 100% dispersielijm een vereiste is.

Bekijk de Cedar collectie in onze showroom 

Wil je de Arte Cedar behangcollectie goed bekijken vooraleer je deze aanschaft? Niet meer dan logisch, daarvoor kun je bij de Verf & Behang Specialist in de showroom terecht. Hier staan we klaar om je meer te laten zien, zoals de verschillen qua kleuren, en om je natuurlijk van persoonlijk advies te voorzien. Kom je ook snel langs? Bekijk hier onze openingstijden of neem contact met ons op.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist 

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen