Arte Arcadia Wandbekleding

7 resultaten

Arte Arcadia 67560

59,00
(incl. BTW)

Arte Arcadia 67561

59,00
(incl. BTW)

Arte Arcadia 67562

59,00
(incl. BTW)

Arte Arcadia 67563

59,00
(incl. BTW)

Arte Arcadia 67564

59,00
(incl. BTW)

Arte Arcadia 67565

59,00
(incl. BTW)

Arte Arcadia 67566

59,00
(incl. BTW)

ARTE Arcadia Contract Behang  

ARTE Arcadia contract behang is speciaal ontwikkeld voor de projectmarkt of contractmarkt. Denk aan hotels, restaurants, openbare ruimtes, kantoren, verzorgingstehuizen en nog veel meer. Deze ARTE vinyl muurbekleding is uiterst duurzaam, stootvast en afwasbaar. En de variant op het bekende en geliefde ARTE Aspero behang, uit de Textura collectie. Dit laatste behang, Aspero, is speciaal voor consumenten (en wordt per rol verkocht.) Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook voor het ARTE Aspero behang terecht. Voor beide behangen geldt dat het een uitgesproken dik weefpatroon heeft, met een authentieke linnenstructuur uitgevoerd in vinyl.

Ondanks dat het ARTE Arcadia behang speciaal voor de contract markt ontwikkeld is, kunnen conusumenten ook het ARTE Arcadia contract behang aanschaffen, mocht dat nodig zijn. Handig om toe te passen in een toilet, badkamer, gang of keuken. Daar waar een echt linnen behang niet erg praktisch is. 

Het ARTE Contract vinyl Arcadia behang is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies hier online of samen met een van onze interieurontwerpers de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur. 

Wij adviseren dit behang aan te laten brengen door een professionele, ervaren behanger. Want dit behang dient bij het aanbrengen dubbel te worden doorgesneden (double cut) en stortend te worden geplakt.

Arcadia behang aanbrengen 

Op het moment dat je het Arcadia behang bij de Verf & Behang Specialist aanschaft is het verstandig om er gelijk behanglijm bij te bestellen. Arte heeft als producent en leverancier van het Arcadia behang ook specifieke behanglijm ontwikkeld; de Arte Clearpro, die je bij ons kunt bestellen. Liever een ander merk gebruiken? Dat is natuurlijk mogelijk, maar weet wel dat 100% dispersielijm een vereiste is.

Bekijk de Arcadia collectie in onze showroom 

Wil je de Arcadia behangcollectie goed bekijken vooraleer je deze aanschaft? Niet meer dan logisch, daarvoor kun je bij de Verf & Behang Specialist in de showroom terecht. Hier staan we klaar om je meer te laten zien, zoals de verschillen qua kleuren, en om je natuurlijk van persoonlijk advies te voorzien. Kom je ook snel langs? Bekijk hier onze openingstijden of neem contact met ons op.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist 

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen