Behang met vogels

Vogel behang

Als je op zoek bent naar een sprekende toevoeging aan je interieur, is vogel behang een uitstekende optie. Kies voor behang met vogels in verschillende kleuren om je interieur écht een boost te geven. Het behang springt er dan echt uit. Wil je liever rustig, neutraal behang met vogels? 

Behang met vogels en bloemen

Door vogel behang te combineren met bloemen, wordt het al snel een excentriek geheel. Het Moooi Wallcovering Extinct Animals behang van Arte bestaat uit kleurrijke patronen, waar ook vogels en bloemen in voorkomen. Met dit behang haal je de natuur in huis en breng je uitgestorven dieren weer tot leven op je muur.

Behang vogels van Eijffinger

In de Eijffinger Pip Studio 5 collectie vind je meerdere soorten behang met vogels. Eijffinger maakt gebruik van frisse kleuren en moderne prints. Het vliesbehang van Pip Studio 5 geeft een romantische look aan je interieur. Het behang heeft een tropische print, met enkele verstopte vogels. Een super toevoeging, ook voor in de kinderkamer!

KEK Amsterdam Panels

Behangen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de voorgesneden panelen van KEK Amsterdam, heb je binnen no-time een print aan de muur hangen. Kies voor vogel behang op een paneel en je voegt op een subtiele manier meer sfeer toe aan een ruimte. Bekijk de KEK Amsterdam Panels collectie voor alle panelen.

13 resultaten

KEK Panel Exotic Birds PA-023

130,00
(incl. BTW)

KEK Birds & Blossom grey WP-379

70,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Lemuria Parrot 60620

119,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Lemuria Parrot 60622

119,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72040

189,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72041

189,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72042

189,00
(incl. BTW)

Eijffinger Oasis 317351

74,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Zwart-wit behang

Er zijn tal van kleurrijke behangcollecties verkrijgbaar, maar niet iedereen houdt van uitgesproken kleur op de muur. Kies je in plaats van kleur liever voor zwart wit behang? Ook dan heb je ruime keuze bij de Verf- en Behangspecialist. Je bestelt echt designbehang eenvoudig en voordelig online. Kies uit topmerken zoals Arte, BN Wallcoverings, Elitis, Eijffinger of KEK Amsterdam en richt je interieur in met hoogwaardig zwart wit behang. De perfecte basis voor een moderne inrichting bij jou thuis.

Akoestisch behang

Je kunt de akoestiek in huis prettiger maken door gebruik te maken van akoestisch behang. Dit behang beschikt over reliëf waardoor geluid gedempt wordt. Lees hier alles over akoestisch behang!