Behang vogels

Vogel behang

Als je op zoek bent naar een sprekende toevoeging aan je interieur, is vogel behang een uitstekende optie. Kies voor behang met vogels in verschillende kleuren om je interieur écht een boost te geven. Het behang springt er dan echt uit. Wil je liever rustig, neutraal behang met vogels? Kies dan voor het KEK Birds & Blossom grey behang

Behang met vogels en bloemen

Door vogel behang te combineren met bloemen, wordt het al snel een excentriek geheel. Het Moooi Wallcovering Extinct Animals behang van Arte bestaat uit kleurrijke patronen, waar ook vogels en bloemen in voorkomen. Met dit behang haal je de natuur in huis en breng je uitgestorven dieren weer tot leven op je muur.

Behang vogels van Eijffinger

In de Eijffinger Pip Studio 5 collectie vind je meerdere soorten behang met vogels. Eijffinger maakt gebruik van frisse kleuren en moderne prints. Het vliesbehang van Pip Studio 5 geeft een romantische look aan je interieur. Het behang heeft een tropische print, met enkele verstopte vogels. Een super toevoeging, ook voor in de kinderkamer!

KEK Amsterdam Panels

Behangen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de voorgesneden panelen van KEK Amsterdam, heb je binnen no-time een print aan de muur hangen. Kies voor vogel behang op een paneel en je voegt op een subtiele manier meer sfeer toe aan een ruimte. Bekijk de KEK Amsterdam Panels collectie voor alle panelen.

KEK Birds & Blossom grey WP-379

70,00
(incl. BTW)

KEK Panel Exotic Birds PA-023

130,00
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300144

64,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Koloniale interieurstijl

We hebben allemaal wel gehoord van een industrieel interieur of een modern interieur, maar ken je de koloniale interieurstijl al? Lees snel verder. 

Retro behang

De term retro wordt gebruikt wanneer een trend of product van vroeger opnieuw wordt gebruikt en terug te zien is in ontwerpen van deze tijd. Met retro behang van De Verf & Behang Specialist haal je een toffe 70's sfeer in huis.