Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3012

Specificaties
Rollengte
Prijs per 1 meter
Rolbreedte
130 cm
Materiaal
Zachte en fluweelachtige stof met denimtexturen op vlies

Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3012

Moooi Tokyo Blue: vijf buitengewone soorten muurbekleding op basis van uiteenlopende technieken, zoals denim en inlegwerk.
EAN: MO3012
149,00
(incl. BTW)
  • Textielmuurbekleding
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Prijs per meter

Omschrijving

Moooi Tokyo Blue

De duidelijke kenmerken en omgeving van de nieuwste toevoeging aan het Museum of Extinct Animals, de Indigo Macaque, vormde de inspiratie van een nieuwe collectie binnen de Extinct Animals Wallcovering Collection: Moooi Tokyo Blue. Vijf buitengewone soorten muurbekleding op basis van uiteenlopende technieken, zoals denim en inlegwerk. Vijf verschillende ontwerpen met als gemeenschappelijke noemer de prachtige en veelzijdige natuur en oude cultuur van Japan. 

Indigo Macaque
Textielmuurbekleding vervaardigd uit denim, met gekleurd borduurwerk. Het patroon op de Indigo Macaque-muurbekleding toont een vrolijke scène van Indigo Macaque-families, terwijl zij op hun favoriete plaats in een ontspannen sfeer aan het baden zijn: de warmwaterbronnen aan de voet van de Japanse bergen.

Shoji Blossom
Symbolische kersenbloesems en rechte lijnen lijken op de minimalistische uitstraling van de Japanse shojischermen. Tegenover het sterke contrast van de roze tinten op het doorzichtig washipapier straalt deze monotone, 3D-muurbekleding, vervaardigd uit denim of vervilte wol, rust uit. 

Tie-Tami
Trakteer uw ogen op de rijke en veelzijdige kleurenpracht van een spectaculaire zonsondergang. Deze jute- en raffiamuurbekleding, een eerbetoon aan de klassieke Japanse oplossing voor vloerbedekking met geweven tatamimatten, schildert abstracte wolken, die langzaam voorbijdrijven, terwijl de dag in de nacht vervloeit.

Lucky O's
Overlappende O’s, gecreëerd met inlegmozaïek van houtfineer, lijken op rollende golven in de oceaan. Het klassieke seigaihapatroon van de unieke muurbekleding dat watergolven symboliseert, stelt geluk, kracht en veerkracht voor. 

Rendezvous Tokyo Blue
Deze levendige muurbekleding, gedrukt op een zachte en fluweelachtige stof met denimtexturen, schildert een weelderig bos dat leven en beweging uitstraalt. Maar als je alles nauwkeuriger bekijkt, ontdek je in de overvloed van exotische bloemen Indigo Macaques, die in traditionele kimono's zijn gekleed. 


Specificaties
Rollengte
Prijs per 1 meter
Rolbreedte
130 cm
Materiaal
Zachte en fluweelachtige stof met denimtexturen op vlies

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u