Oranje behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

4 resultaten

Elitis Initiation TP 311 01

198,00
(incl. BTW)

Elitis Mise en Scene RM60532

147,00
(incl. BTW)

Elitis Chance RM77431

292,00
(incl. BTW)

Arte Silkx 67011

27,85
(incl. BTW)

Oranje behang van Arte

Als je op zoek bent naar oranje behang van Arte heb je ruime keuze. Arte staat bekend om vernieuwende collecties waarin volop natuurlijke materialen worden gebruikt. Het behang is van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar in eindeloos veel varianten. Neem Arte Wildwalk. Dit behang valt extra op door het gebruik van metallic accenten. Daarnaast heb je ook keuze uit oranje behang dat mooi staat in een moderne inrichting, zoals:

Oranje behang van Elitis

Ook Elitis heeft een aantal prachtige oranje dessins gemaakt. Neem Elitis Eldorado Atelier ‘Artiste, Elitis Perles of de oranje variant van Elitis Initiation Totem. Dit kleurrijke dessinbehang vormt op zichzelf al een blikvanger. Kies je voor oranje? Dan knalt deze wandbekleding helemaal van je muur. Het is warm, aantrekkelijk en artistiek behang voor elke ruimte.

Oranje behang van Eijffinger

Liever geen druk dessinbehang aan de muur, maar wel genieten van warm oranje en terracotta? Dan bieden de collecties van Eijffinger uitkomst, zoals Eijffiner Natural Wallcoverings I en Eijffinger Natural Wallcoverings II. Dit behang combineer je ook eenvoudig met oranje dessinbehang. Juist zin in een contrasterend effect? Gebruik dan blauw als tegenhanger van je oranje behang, voor een opvallend en excentriek resultaat.

Oranje behang van Hooked On Walls

Ten slotte kun je ook kiezen voor oranje behang van Hooked On Walls. Kies voor oranje dessinbehang met junglethema met Hooked On Walls Jungle Jive, of kies behang met een minder opvallende uitstraling, zoals Hooked On Walls Arashi. Liever een modern, geometrisch behang met oranje accenten? Dan is Hooked On Walls Nomadia echt iets voor jou.

Weet je niet zeker hoe je oranje behang mooi kunt verwerken in je interieur? Wij helpen je graag jouw ideale tint behang te vinden. Daarnaast adviseren we je over het aanbrengen en combineren. Bestel vandaag nog oranje behang of kom langs in de showroom in Ermelo. We laten je graag al het oranje behang uit ons assortiment zien.


Meer inspiratie

Bescherm buitenhout snel en eenvoudig met een crème!

Geef zelf je mooie nieuwe buitenverblijf een prachtige vergrijsde look en wees verzekerd van de beste bescherming. Met de revolutionaire en volledig ecologische Rubio Woodcream behaal je in no-time een professioneel resultaat bij een minimale inspanning. 

Behang met een dierenprint van Arte en BN Wallcoverings

Dierenprints kun je heel goed gebruiken om stijlvol in te richten. Dat doe je door te kiezen voor hoogwaardige wandbekleding van de Verf- en Behangspecialist, maar ook door slim te combineren. Lees hier meer over ons behang met dierenprint!