Arte Eclipse Black & White Edition wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
7 resultaten

Arte Eclipse Black & White Edition Daim 43500

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse Black & White Edition Daim 43510

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse Black & White Edition Daim 43520

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse Black & White Edition Daim 43530

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse Black & White Edition Daim 43540

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse Black & White Edition Daim 43550

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse 43541

269,00
(incl. BTW)

Arte Eclipse Black & White Edition

Klassiek met een moderne twist, dat is Arte Eclipse Black & White Edition. Creëer de illusie van klassieke ornamenten en wandpanelen in huis met een van deze zeven prachtige behangvarianten in wit, ijsblauw of zwart. Ideaal voor in de slaapkamer of woonkamer, voor een interieur waarin zwarte of witte accenten de boventoon mogen voeren. Wil je een uniek en dramatisch effect bereiken in huis? Dan is deze wandbekleding de perfecte basis. Je maakt het helemaal af met moderne meubels, of met antieke stukken die je behang extra accentueren.

Arte Eclipse Black & White Edition: klassieke ornamenten

Een eeuw geleden werden ze nog gebouwd: woningen met prachtige plafond- en wandornamenten. Woon je in een relatief nieuw huis maar wil je deze sfeer toch thuis beleven? Dan is deze collectie je beste vriend. Staat prachtig met klassieke meubelen maar kan ook gecombineerd worden met moderne designklassiekers. Zoek je een variant voor in de slaapkamer? Ga dan voor Arte Eclipse 43541 en creëer een mysterieuze look in combinatie met behang uit de collecties Hooked On Walls Clarence of Classy Vibes.

Arte Eclipse Black & White Edition: geometrisch

Lijnrecht tegenover de klassieke prints staan de twee geometrische patronen in deze collectie. Voor liefhebbers van strak en modern. Deze varianten doen meteen denken aan paneeldeuren in statige huizen. Zin in een verrassende combinatie in huis? Combineer deze behangvariant dan eens met de kleurrijke en moderne behangrollen van Arte Archives Wallpaper By Studio Job of Elitis Cubiq!

Blijvend mooi resultaat

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België