Arte Moooi Collection 2024 wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
1 resultaten

Arte Moooi Collection 2024- Coccinella Bella MO5000

159,00
(incl. BTW)

MOOOI COLLECTION 2024

Moooi wallcovering lanceert in het voorjaar van 2024 een compleet nieuwe collectie. Ontdek nu het eerste ontwerp Coccinella Bella.

Meer nieuws volgt binnenkort…

Deze muurbekleding thuis aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals muurbekleding bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan. Je hoeft geen andere techniek te gebruiken dan je normaal doet bij de verwerking van deze muurbekleding van textiel.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen