Arte Brooklyn Tins behangrollen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
8 resultaten

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-01

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-02

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-03

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-04

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-05

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-06

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-07

285,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci TIN-08

466,00
(incl. BTW)

Arte Brooklyn Tins By Merci

Als je denkt dat je alles op het gebied van behang al eens voorbij hebt zien komen, komt Arte met Arte Brooklyn Tins By Merci. Dit behang zorgt voor een echte trompe l’oeil in huis: het lijkt alsof je wand betegeld is met kleine blikken tegeltjes in bloemmotief. Heel bijzonder en een echte blikvanger in huis.

Arte Brooklyn Tins By Merci 01 t/m 05

Het tegelmotief in deze varianten varieert van klein tot groot. Ze brengen allemaal een lichte tegel in huis, van crèmekleurig tot wit. De tegels lijken verweerd, waardoor ze ergens doen denken aan verweerd metaal. Mooi met brocante woonaccessoires in je woon- of slaapkamer.

Arte Brooklyn Tins By Merci 06

Een romantische variant in deze collectie vind je in deze oudroze versie. Deze wandbekleding brengt net wat meer kleur en warmte in huis. Als je het spannender wil maken combineer je dit behang met een andere roze- of roodtint in je interieur. Wat dacht je van een roodfluwelen stoeltje of sofa naast dit behang? Liever een wat rustiger combinatie? Verf je wand dan in een lichtroze kleur of ga voor wit in de rest van de ruimte.

Arte Brooklyn Tins By Merci 07 en 08

Ten slotte heft Arte ook een donkere variant opgenomen in deze collectie. Met versie 07 en 08 haal je antracietkleurig behang in huis dat zorgt voor een echte industriële look. Mooi met oude leren banken, antieke kasten en fauteuils.

Behang strak op de muur

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen