Hooked on Walls Daimon Wandpaneel wandbekleding

4 resultaten

Hooked on Walls Daimon DAD23280

389,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Daimon DAD23281

389,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Daimon DAD23282

389,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Daimon DAD23283

389,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Daimon

Net als Hooked On Walls Breeze, vallen ook de wandpanelen uit de collectie Hooked On Walls Daimon direct op. De donkere, mysterieuze bloempatronen zorgen voor een unieke sfeer in elke ruimte. Bijzonder geschikt voor de slaapkamer, maar ook voor een grote hal of een wand in de woonkamer. Het voordeel van een wandpaneel is dat deze behangsoort je hele wand van een grote afbeelding voorziet. Je hoeft dus geen behang secuur naast elkaar aan te brengen om een mooie afbeelding te creëren. Zo transformeer je je muur in een handomdraai om tot een echte blikvanger.

Effect Hooked on Walls Daimon 

Kies je ervoor een Hooked On Walls Daimon wandpaneel te gebruiken in je interieur? Dan zal het paneel door zijn grootte en kleurrijke dessin direct opvallen. Elk paneel meet ruim 5m2 aan oppervlakte. De mix van bloemen en planten op een grijze of zwarte achtergrond geeft bovendien een bijzonder effect. Houd je van moderne kleuren, maar wil je geen geometrisch behang gebruiken? Dan is Hooked On Walls Daimon het perfecte behang voor jouw inrichting.

Hooked on Walls Daimon combineren

Omdat alle varianten uit de collectie Hooked On Walls Daimon naar donker en/of grijs neigen, kun je deze panelen goed combineren met unibehang in dezelfde tinten. Denk aan Arte Flamants Les Unis, maar ook aan Eijffinger Skin in grijstinten. Wil je het echt bijzonder maken? Gebruik dan ander uniek behang dezelfde ruimte, zoals Elitis vachtbehang in zwart of grijs.

Opvallende wandbekleding

Hooked On Walls Daimon is zeker niet de enige optie als je op zoek bent naar unieke wandbekleding. De Verf- en Behangspecialist biedt uiteenlopende, zeer opvallende collecties aan. Neem eens een kijkje bij deze behangcollecties en wandpanelen:

Bestel unieke en exclusieve wandbekleding vandaag nog bij de Verf- en Behangspecialist, inclusief toebehoren voor het aanbrengen. Bij besteding vanaf €100 wordt jouw bestelling gratis verzonden.

Hooked on Walls Diamon behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen