Arte Antares wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
28 resultaten

Arte Antares ANT201

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT101

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT107

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT111

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT205

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT208

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT209

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT210

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT231

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT232

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT302

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT303

942,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT305

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT310

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès ANT401

95,00
(incl. BTW)

Arte Antarès behang: chique behang op basis van kurk

In het meeste behang van Arte is een natuurlijk element verwerkt, zoals linnen. Bij Arte Antarès is het ontwerpteam nog een stap verder gegaan. Aan dit behang is namelijk kurk toegevoegd. Dit vliesbehang met bedrukt kurk geeft daarmee een chique en natuurlijke uitstraling bij je thuis. Verkrijgbaar in 27 schitterende varianten, met metallic effect.

Arte Antarès kleuropties

De gehele collectie Arte Antarès is voorzien van kurk in combinatie met één of meerdere metallic kleuren: goud, zilver en brons in combinatie met natuurtinten als grijs, ijsblauw of bruin. De metallic glans geeft een sfeervolle uitstraling in elke ruimte en is zeer goed toe te passen in de woon- of slaapkamer. Omdat alle Arte Antarès behangvarianten voorzien zijn van dezelfde soort tinten en structuur, kun je Arte Antarès behang goed met elkaar combineren, zelfs in verschillende kleurstellingen.

Arte Antarès in combinatie met andere collecties

Bij De Verf en Behang Specialist vind je niet alleen collecties van Arte, zoals Arte Antarès. In het assortiment zijn ook andere topmerken opgenomen, zoals Elitis, Hooked On Walls en Eijffinger. Wil je weten welke merken en collecties goed staan bij Arte Antarès behang? Kom dan langs in de showroom en laat je adviseren door één van onze medewerkers. Of bekijk en bestel eenvoudig alle varianten online, zoals Elitis Eldorado. Dit behang is ook voorzien van goudtinten en is goed te gebruiken naast Arte Antarès.

Je behang strak op de muur

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij De Verf en Behang Specialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in acht banen die samen het complete tafereel laten zien na aanbrengen.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen