Arte Flavor Paper for Arte behangrollen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
36 resultaten

Arte Flavor Paper Feroz FP1011

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Feroz FP1012

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Feroz FP1013

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Starglint FP1021 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Starglint FP1022 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Flower of Love FP1031

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Flower of Love FP1032

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Iris FP1041

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Iris FP1042

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Iris FP1043

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Vigilant Floral FP1051 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Vigilant Floral FP1052

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Mustachio FP1061 (Flock)

269,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Mustachio FP1062 (Flock)

269,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Mustachio FP1063 (Flock)

269,00
(incl. BTW)

Flavor Paper for Arte

Deze unieke collectie zou niet misstaan in een museum, vol met grafische prints die doen denken aan de kunstwerken van Andy Warhol. Geen verrassing, want voor deze collectie sloegen behangmerk Arte en Flavor Paper de handen ineen. Het resultaat? 38 Unieke, kleurrijke en boeiende dessins waarmee je jouw huis omtovert tot een inspirerende plek om te wonen en te leven.

Flavor Paper for Arte: objecten

Zin in kersen, snorren of bananen op de muur? Pardon? Ja, zo gek kan het echt met dit behang. Bijvoorbeeld met Flavor Paper for Arte Mustachios, of Flavor Paper for Arte Bananas en Cherriy Forever. Natuurlijk zijn de bananen en kersen ideaal voor in de keuken, en het behang met gestileerde snorren staat prachtig in een jarenvijftiginterieur!

Flavor Paper for Arte: geometrisch

Mooi strak is niet lelijk. Dat geldt zeker voor de geometrische patronen die Flavor Paper toevoegde aan deze collectie voor Arte. Denk aan felle kleuren en grote cirkels. Voor een uniek, modern effect op de muur kies je voor Flavor Paper for Arte Brasilia.

Flavor Paper for Arte: bloemmotieven

Delicatie bloemmotieven zou je niet zo snel verwachten als je naar de rest van deze collectie kijkt. Toch heeft Flavor Paper een aantal verschillende bloemmotieven toegevoegd. Speels, zoals Flavor Paper for Arte Sakura, maar ook verfijnd, zoals City Park en Vigilant Floral. Ten slotte kun je ook kiezen voor Flavor Paper for Arte Iris, een mooie tussenvorm: met speelse lijnen en toch een natuurgetrouwe weergave van prachtige bloemen.

Wil je dit behang in het echt bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Ermelo. Onze medewerkers geven je graag advies bij de aankoop van dit prachtige behang, zodat je met de mooiste combinaties naar huis gaat. Online bestellen kan natuurlijk ook. Je hebt je behang dan al binnen twee werkdagen in huis.

Strak aangebracht

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen