Arte Corwall wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
6 resultaten

Arte Corwall 67460

45,72
(incl. BTW)

Arte Corwall 67461

45,72
(incl. BTW)

Arte Corwall 67462

45,72
(incl. BTW)

Arte Corwall 67463

45,72
(incl. BTW)

Arte Corwall 67464

45,72
(incl. BTW)

Arte Corwall 67465

45,72
(incl. BTW)

Corwall: streepbehang in originele vorm

Behang dat bestaat uit strepen is al zo oud als de weg naar Rome, maar Arte heeft er met de Corwall collectie een mooie variant op gevonden. Deze collectie bestaat uit slechts 6 verschillende soorten behang, variërend van licht tot erg donker gekleurd. Hieronder vallen wit, grijs en bruin en wat alle varianten gemeen hebben is dat ze een wisselvallig strepenprofiel kennen. Dit wil zeggen dunne en dikke verticale strepen die voor een golvend aanzicht zorgen na het behangen.

Corwall springt vooral in het oog vanwege de verschillende diktes van de strepen, wat dus voor een mooi resultaat qua lijnen zorgt. Dit is echter van subtiele aard, waardoor het niet teveel opvalt en het gaat overheersen. Dat samen met de beschikbare kleuren zorgt voor een bijzondere behangcollectie die erg breed toepasbaar is, omdat de basis vinyl is. Dit wil zeggen dat het sterker behang is dan gebruikelijk, waardoor het ook projectmatig ingezet kan worden.

Verschillende Corwall toepassingen

Is een bepaalde kleurstelling precies wat je zoekt voor in de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld de werkkamer? Dan zit je met Corwall langdurig goed. Dit omdat het door de kleuren uitstekend bij veel interieurs past. Vanwege het feit dat het hier vinyl behang betreft, is het ook perfect te gebruiken in andere omgevingen die van stevig behang voorzien moeten worden.

Denk dan aan restaurants, kantoren, hotels en nog veel meer. Het Corwall behang is stootvast, waardoor er niet gelijk schade ontstaat als er wat tegenaan komt. Maar ook als er wat vuiligheid opzit kan het zo gereinigd worden, omdat het afwasbaar is. Dankzij de structuur is het ook erg duurzaam, waardoor Corwall zeer lang meegaat.

Corwall online bestellen

In onze webshop kun je Corwall behang direct bestellen en wij leveren het binnen twee werkdagen. Liever de collectie komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook en daarvoor kan je in onze showroom terecht. Tot slot willen we je er op attenderen dat het beste is om het Corwall behang met Arte Clearpro behanglijm te behangen of anders 100% dispersielijm. Hierdoor weet je zeker dat het behang met de juiste middelen wordt aangebracht. Dit kun je uiteraard ook bij de Verf & Behang Specialist bestellen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen