Arte Scrapwood Wallpaper behangrollen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
8 resultaten

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-01

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-02

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-03

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-04

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-05

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-06

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-07

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallp. By Piet Hein Eek, PHE-08

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper By Piet Hein Eek

Liefhebbers van Piet Hein Eek hebben bij Arte keuze uit twee collecties die geïnspireerd zijn op het werk van de Nederlandse ontwerper. Deze collectie, Arte Scrapwood Wallpaper By Piet Hein Eek, en Arte Materials Wallpaper By Piet Hein Eek. In beide zie je overduidelijk de kenmerkende stijl van Piet Hein Eek terug, met het gebruik van ruw sloophout in diverse patronen. Ideaal voor een moderne, lichte inrichting waar het zongebleekte hout een ruw randje aan mag toevoegen.

Arte Scrapwood: zon en zee

Het hout dat Piet Hein Eek gebruikt lijkt op dat wat je op een zonnige dag aantreft op het strand. Gebleekt door zon en zeewater. Die kleuren vind je terug in het werk van Piet Hein Eek, en daarmee ook in dit behang. Je kunt kiezen uit een aantal varianten die elk net een andere kleurstelling hebben: in bruintinten, grijs of ijsblauw. Eén variant (PHE-06) laat een ingelegd patroon zien, dat speelser oogt. Kijk ook eens bij de collectie Arte Materials Wallpaper By Piet Hein Eek. Hierin zijn ook twee behangsoorten opgenomen die een houtpatroon laten zien. Wil je liever een verticale streep in de stijl van Piet Hein Eek? Misschien is Arte Kami-Ito dan een mooi alternatief.

Arte Scrapwood: by night

In deze collectie vind je ook twee varianten terug die een stuk donkerder zijn, in donkerbruin en zwart. Natuurlijk zijn deze versies een stuk gewaagder. Tegelijkertijd maak je met dit behang echt een statement. Een aanrader voor het creëren van een zwoele en mysterieuze slaapkamer.

Deze collectie maakt, eenmaal aangebracht op een muur, veel indruk. Wil je Arte Scrapwood Wallpaper By Piet Hein Eek thuis toepassen, maar weet je niet precies hoe? Laat je dan adviseren door onze medewerkers. Kom langs in onze showroom voor inspiratie of bestel je wandbekleding en muurverf eenvoudig online.

Aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen