Arte Concrete - By Piet Boon behangrollen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
7 resultaten

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-01

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-02

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-03

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-04

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-05

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-06

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-07

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon

Met Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon heb je de unieke kans behang ontworpen door Dutch Designer Piet Boon in huis te halen. In de collectie Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon is vanzelfsprekend zijn kenmerkende stijl te herkennen: stijlvol, sober, met natuurlijke kleuren en een nadruk op verticale lijnen. Met deze wandbekleding maak je een vliegende start met het inrichten van je woning in een moderne, tijdloze stijl.

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON01 t/m CON04

De eerste vier varianten uit de collectie laten een met verticale betonnen elementen patroon zien. De verticale lijnen maken elke wand in je woning hoger. Je combineert dit behang heel goed met muurverf in dezelfde tinten of, voor een spannender effect, muurverf in een contrasterende kleur zoals ijsblauw of citroengeel.

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON05 t/m CON07

De laatste drie versies zijn anders van kleur: in een steenrode of bijna zwarte tint. De zwarte variant brengt een mysterieuze sfeer in je kamer en doet ergens denken aan fluweel. Dit behang is daarmee heel geschikt voor je slaapkamer, in combinatie met goudtinten in de rest van je interieur. Denk aan stoelen en lampen met een goudkleurige afwerking, of Elitis Eldorado behang, waar ook goudtinten in verwerkt zijn. Welke keuze je ook maakt, dit behang vormt een unieke basis voor je interieur.

Lang plezier van je behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België