Arte Archives behangrollen

7 resultaten

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-04

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-05

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-06

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-07

209,00
(incl. BTW)

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job

Studio Job staat bekend om eclectische, kleurrijke en drukke prints. Echt Dutch Design waar je geen genoeg van kunt krijgen. Met deze Arte Archives behangrollen maak je van je eigen huis een ware studio. Kies uit zeven unieke dessins en kleuren en tover je woning om tot een waar museum.

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-01

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job is verkrijgbaar in kleurrijke varianten maar ook in deze versie in zwart wit. Met de kenmerkende prints van Studio Job, maar net iets rustiger voor je ogen. Ideaal voor in de gang of in de slaapkamer. Combineer dit Arte behang met andere zwart-, wit- en grijstinten voor een mooi effect, of kies voor een knalkleur op een aangrenzende muur zoals roze, geel of blauw.

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-02

Met deze Arte Archives behangrollen bekleed je je muren met een intrigerend, groen labyrint. Je ogen volgen eindeloos de smalle paadjes door het doolhof. Lukt het om jou de uitgang te vinden? Hoewel het lijnenspel blijft intrigeren, heeft de groene kleur een rustgevende uitwerking. Je kunt dit behang dan ook toepassen in alle ruimten van je woning of in een kantoorruimte. Combineer met groene planten, effen groen behang uit de Arte Rhapsody collectie en andere natuurlijke tinten.

Arte Archives, Wallpaper By Studio Job JOB-04

Deze variant van Arte Archives is de variant die je waarschijnlijk het meest bekend voorkomt. Een gedurfd dessin waar je elke dag weer wat nieuws in ontdekt, met bonte kleuren en gekke figuurtjes. Combineer dit behang bij voorkeur met een effen kleur die voorkomt in het dessin, zoals steenrood, wit, geel of blauw. Arte Flamants Les Unis behang bijvoorbeeld, of een mooie, diepe kleur verf.

Verwerking

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in smalle banen van 49 cm breed.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen