Wit behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

21 resultaten

Elitis Atelier d'Artiste II VP88090

255,00
(incl. BTW)

Elitis Art Paper Naoshima RM103101

348,00
(incl. BTW)

Arte Bali 16518

169,00
(incl. BTW)

Eijffinger Embrace 324050

79,95
(incl. BTW)

Eijffinger Explore 323074

54,95
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Sakura FP1143

189,00
(incl. BTW)

Eijffinger Stripes 377206

240,00
(incl. BTW)

Eijffinger Rice2 383593

89,95
(incl. BTW)

Wit behang van Arte

Wie op zoek is naar bijzonder wit behang van Arte zal moeten kiezen uit een groot aantal unieke collecties. Wit, akoestisch behang bijvoorbeeld, uit de collectie Arte Intrigue. Of het spectaculaire designbehang Arte Remixed Wall by Arthur Slenk. Liefhebbers van wit en zwart kunnen hun hart ophalen aan het behang uit de collectie Arte Eclipse Black & White Edition, en wie liever klassiek wit behang heeft zal Arte Monochrome by Nlxl of Arte Rhapsody niet kunnen weerstaan. Arte behang is van zeer hoge kwaliteit, en dus een plezier om mee te werken!

Wit behang van Elitis

Het Franse Elitis bracht ook een ruim aanbod stijlvol wit behang op de markt. In bijna elke collectie vind je wel één of meerdere witte varianten. Meer dan genoeg keuze dus! Neem bijvoorbeeld Elitis Glass, dat voor een klein tegelpatroon op je wand zorgt. Minstens zo spectaculair is het witte vachtbehang uit de collectie Elitis Memoires Movida. Nog meer Elitis wit behang? Dan heb je keuze uit de witte edities van:

  • Elitis Kandy
  • Elitis Eldorado
  • Elitis Perles
  • Elitis Indomptee

Wit behang van Eijffinger

Liever geen toeters en bellen aan de muur, maar liever effen wit behang van hoge kwaliteit? Dan kun je kiezen voor Eijffinger Skin of Eijffinger Enso. Deze wittinten neigen al snel naar lichtgrijs. Ideaal als je grijs wilt gebruiken in je interieur, maar dan zonder dat het te donker wordt. Eijffinger Skin heeft bovendien een leerlook, die je effen behang nét wat interessanter maakt dan een doorsnee wit behang. Deze is ook mooi te combineren met de gedessineerde versies met zebra- of panterprint.

Wit behang van Hooked On Walls

In de collectiee Hooked On Walls Karin Sajo vind je veel groen- en blauwtinten, maar ook helderwit behang. Een mooi effen behang, heel geschikt voor combinaties met andere gedessineerde wandbekleding. Denk aan het strakke Hooked On Walls Bohème of Hooked On Walls Moments!

Er is ontzettend veel keuze in wit behang. Ben je op zoek naar wit behang van Elitis of Arte? Laat je dan verrassen door het veelzijdige aanbod van de Verf- en Behangspecialist online. Bestel eenvoudig en voordelig via de site of kom langs in de showroom in Ermelo.


Meer inspiratie

Behang met bladeren van Arte en Hooked on Walls

Het is razendpopulair om een urban jungle te creëren in je huis. Planten in je huis staan gezellig én zorgen voor extra zuurstof. Een echte win-win situatie dus. Voeg behang met bladeren toe aan je urban jungle interieur om het helemaal af te maken.

Rood behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties rood behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw rode behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls eenvoudig online.