Arte Monochrome - By Nlxl behangrollen

19 resultaten

Arte Monochrome By Nlxl CON-08

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl CON-09

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl CON-10

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl MRV-14

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl NCA-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl NDE-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl NDE-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl NDE-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl PHE-21

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl PIB-12

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl STB-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl STB-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl TIN-09

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl VOS-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By Nlxl VOS-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Monochrome By NLxl

Een uitgesproken behang voor een modern interieur, dat is wat je krijgt als je kist voor Arte Monochrome By NLxl. De tinten wit en grijs voeren de boventoon, net als strakke dessins met beton- en tegellook. Geschikt voor grote ruimten, waar de muren een opvallend behang kunnen gebruiken. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op kantoor of in grote bedrijfspanden.

Arte Monochrome By NLxl: beton

Houd je van een betonlook? Dan ga je voor een van de betonlook dessins uit deze collectie: met verticale banen in licht- of donkergrijs, of het unieke patroon met cirkels in vierkanten. Het spreekt vanzelf: deze behangvarianten combineer je erg goed met Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon, maar ook met Brooklyn Tins By Merci. Kortom, te combineren met modern design in alle vormen.

Arte Monochrome By NLxl: tegelwerk

Liever een afgewerkte look in plaats van ruw beton? Dan kies je voor de superstrakke tegeldessins in deze collectie. In visgraatmotief, in mozaïek of zeshoek. Welke vorm je ook kiest, je bent zeker van een wit en modern resultaat waartegen jouw meubilair schittert. Kies bij voorkeur voor minimalistische meubels en materialen zoals glas en staal. Ook matte muurverf staat goed bij behang uit deze collectie, bijvoorbeeld in koele blauw-, wit- of grijstinten.

Arte Monochrome By NLxl: ornamenten

Een geheel andere look bereik je met de sierlijsten en ornamenten in deze collectie. Je hebt keuze uit twee varianten met sierlijst en een versie met verticale pilaar, in klassieke stijl. Hiermee creëer heel eenvoudig je de illusie dat je in een met ornamenten afgewerkte ruimte bent.

Wandbekleding mooi aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen