Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk behangrollen

8 resultaten

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur, REM-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-04

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-05

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-06

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-07

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-08

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed Wallpaper By Arthur Slenk

De Nederlandse ontwerper Arthur Slenk staat bekend om zijn prachtige, gelaagde collages van papier. Geen wonder dat zijn kunstwerken een plek vonden in de collectie van Arte. Arte Remixed Wallpaper By Arthur Slenk bestaat uit acht verschillende rollen behang, met elk een unieke collage van Arthur Slenk, in natuurlijke, zachte kleuren. Geeft een bijzonder rijk en luxe gevoel, met behulp van natuurlijke kleuren en papierstructuren die je nergens anders vindt.

Arthur Remixed Wallpaper By Arthur Slenk: papierstructuur

Liefhebbers van papier hebben dubbelop plezier van deze prachtige behangvarianten, waarin de structuur van papier nog eens extra naar voren komt. Kies bijvoorbeeld voor het behang waarop stukken papier van verschillende grootte en dikte naast elkaar zijn geplakt, alsof je een levensgrote collage op de muur hebt. Ook verkrijgbaar met lichtbruine kleuraccenten, die extra diepte geven aan je muur.

Arthur Remixed Wallpaper By Arthur Slenk: lijnenspel

De andere varianten uit deze collectie laten een zwartgekleurd lijnenspel zien op een crèmekleurige achtergrond. Ook hier zie je duidelijk de hand van de kunstenaar die de lijnen zorgvuldig, met de hand, heeft aangebracht. Het resultaat? Een robuust geheel van papier en inkt. Staat uiteraard prachtig in de studeerkamer, waar papier en inkt natuurlijk uitstekend passen.

Dit behang vraagt om een hoofdrol in je studeer- of woonkamer. Wil je weten welke andere luxe behangcollecties passen bij Arte Remixed Wallpaper By Arthur Slenk? Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van jouw unieke behang en muurverf. Kom langs in de showroom in Ermelo of laat je online inspireren door onze verrassende en uitgebreide collectie!

Luxe behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen