Hooked on Walls Moments behang

36 resultaten

Hooked on Walls Moments MO22800

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22801

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22802

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22803

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22804

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22805

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22806

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22807

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22809

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22811

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22820

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22821

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22822

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22824

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22830

49,00
(incl. BTW)

Hooked On Walls Moments

Als je je interieur een oppepper wilt geven met mooi dessinbehang, maar liever niet te veel kleuren aan je inrichting toe wilt voegen is de collectie Hooked On Walls de perfecte aanvulling op de sfeer in huis. Hooked On Walls Moments biedt 36 prachtige dessins, in geometrische en effen patronen die je woon- of slaapkamer klasse en stijl geven.

Hooked On Walls Moments: ronde of rechte lijnen?

De geometrische patronen uit deze collectie bieden je zowel ronde als rechte lijnen. Wat dacht je van het veelkleurige mozaïek in verticale banen? Een wirwar aan strakke lijnen in natuurlijke kleuren? Of ga je liever voor ronde lijnen en metallic accenten? Welke variant je ook kiest, je hebt altijd keuze uit meerdere kleurstellingen. Je creëert hiermee een strakke, speelse sfeer waar je de rest van je interieur goed op af kunt stemmen. Staat goed in een modern interieur waarin je de kleuren uit het behang terug laat komen, bijvoorbeeld in je woonaccessoires of meubilair.

Hooked On Walls Moments: delicate natuur

Metallic accenten vind je door de hele collectie Hooked On Walls Moments, ook op de vijf varianten waarop verfijnde blaadjes en takjes zijn afgebeeld. Alsof je een gouden boeket met droogbloemen op je wanden hebt. Met lichte of donkere achtergrond. Staat prachtig in de woonkamer of in de slaapkamer. Of je bekleedt de wanden van je trapopgang met deze schitterende wandbekleding.

Hooked On Walls Moments: zacht en effen

Ten slotte bidet Hooked On Walls Moments ook effen behang in diverse tinten: van grijs tot blauw, zachtroze tot okergeel. Het behang vertoont een licht reliëf en staat prachtig bij de andere varianten uit deze collectie. Bijzonder geschikt voor het creëren van een rustgevende en warme sfeer in je slaapkamer. Gebruik bijpassend, warm textiel in dezelfde tinten om er één geheel van te maken of kies voor complementaire kleuren. Met de ruime keuze in behang is dat een fluitje van een cent!

Enthousiast over deze collectie? Kijk dan ook eens naar Hooked On Walls Balance, Hooked On Walls Gentle Groove of de collecties van Arte!

Lang plezier van wandbekleding

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen