Arte Vogue wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
35 resultaten

Arte Vogue VOG100

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG101

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG102

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG103

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG104

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG105

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG106

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG107

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG108

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG109

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG110

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG111

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG112

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG113

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue VOG114

49,00
(incl. BTW)

Arte Vogue

Speelse horizontale strepen voeren de boventoon in deze kleurrijke en stijlvolle collectie van Arte. Arte Vogue is verkrijgbaar in 35 prachtige varianten, waarin mooie metallic accenten zijn verwerkt. Je kiest uit diverse kleurenpaletten en twee verschillende dessins. Mooi voor een warme woon- of slaapkamer, voor wie houdt van een subtiel glimmertje aan de wand.

Arte Vogue: speelse lijnen

De eerste variant uit de collectie Arte Vogue laat horizontale smalle banen zien, die elkaar steeds weer op speelse wijze tegenkomen. In felle roodtinten, zachte pasteltinten of krijtkleuren. Doet ergens denken aan een fleurig jarenzestigmotief, maar wel eigentijds. Je bekleedt hiermee je woonkamer, hal of slaapkamer zonder dat je behang te overheersend wordt. Vooral als je kiest voor lichtere tinten. Omdat het patroon zich herhaalt kun je er ook voor kiezen dit behang op meer dan één wand aan te brengen. Je ruimte lijkt groter door de horizontale lijnen en je creëert een interessante look door de kleurrijke, metallic lijnen op de muur.

Arte Vogue: verspringend lijnenmotief

Deze variant van Arte Vogue lijkt op een gestileerd horizontaal zebramotief, met een print die doet denken aan Afrikaanse stoffen. Kies ook hier voor opvallende rood- en bruintinten, of ga voor een zachter eindresultaat met zacht rozerood, grijs of grijsblauw.

Beide varianten van Arte Vogue combineer je het liefst met een effen behang in een bijpassende tint. Dat vind je bijvoorbeeld in de collectie Arte Flamant Les Unis of Hooked On Walls Sketch. Wil je het metallic accent in je wandbekleding benadrukken? Kies dan voor behang met een metallic element, zoals Elitis Eldorado of ga voor een verrassend resultaat met Eijffinger Skin behang.

Eindeloos genieten

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen