Arte Jungle wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
35 resultaten

Arte Jungle JUA101

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA102

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA103

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA104

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA105

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA106

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA107

129,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA211

68,99
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA224

68,99
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA225

68,99
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA232

68,99
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA233

68,99
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA311

59,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA312

59,00
(incl. BTW)

Arte Jungle JUA313

59,00
(incl. BTW)

Arte Jungle

Natuurlijk vind je in deze collectie een mooie zebraprint, maar Arte laat voornamelijk mooie, kleurrijke doch neutrale wandbekleding zien. Voor een ultiem warm en knus interieur. Het zal je niet verbazen dat Arte voor Arte Jungle opnieuw inspiratie uit de natuur haalde. Dit behang is gemaakt van de sisalvezel, jute en bladeren van de Abacaplant, aangebracht op stevig vliesbehang. Je hebt keuze uit vier prachtige uitvoeringen, in de warme kleuren die je terugvindt in de jungle.

Arte Jungle JUA1

Deze variant is verkrijgbaar in zes kleuren, van neutraal grijs tot dieprood en diverse bruintinten. De gedroogde bladeren van de Abacaplant zijn duidelijk zichtbaar op het behang. Ze vormen horizontale strepen met een mooi gemêleerd motief waarin donker en licht elkaar afwisselen. Arte Jungle JUA1 biedt meer dan genoeg voor een intrigerend, natuurlijk interieur bij jou thuis.

Arte Jungle JUA2

Arte Jungle JUA2 laat subtiele zebrastrepen op een gekleurde achtergrond zien. Dit behang is gemaakt van bedrukt sisal. Je ziet en voelt het natuurlijke reliëf van de sisal door de print heen. Dat maakt dit behang extra interessant. Verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder diverse grijstinten, diep aquablauw en stralend goudgeel.

Arte Jungle JUA3

Wie wil genieten van kleur en natuurlijk sisal maar liever geen print op de muur heeft, kan kiezen voor Arte Jungle JUA3. Met deze acht spectaculaire kleuren die een lichte glans laten zien maak je van je kamer een chique, sfeervolle en warme ruimte. Uitstekend te combineren net Arte Jungle JUA2, vooral als je voor dezelfde kleuren kiest.

Arte Jungle JUA4

Arte Jungle JUA4 is gemaakt met behulp van jute. Dit stevige, ruwe materiaal vormt een verrassend verfijnd ingrediënt voor je wandbekleding. Arte heeft zeven kleuren ontworpen, met een mooie metallic glans en verticale, grillige lijn. De kleuren zijn ingetogener dan de andere varianten uit deze collectie, maar de metallic accenten maken dit behang allesbehalve gewoontjes.

Wandbekleding met reliëf

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen