Arte Timber Strips - Piet Hein Eek behangrollen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
7 resultaten

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-01

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-02

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-03

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-04

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-05

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-06

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek TIM-07

259,00
(incl. BTW)

Arte Timber Strips Wallpaper By Piet Hein Eek

Piet Hein Eek staat uiteraard bekend om zijn meubilair van sloophout. In deze collectie van Arte, Timber Strips, laat hij zien dat hij nog veel meer kan. De dunne houtstrips geven een ongekend luxe en interessante aanblik in je interieur. Met warme kleuren en stijlvolle, slanke lijnen. Ook zeer geschikt voor liefhebbers van de Japanse stijl, waarin hout en verticale lijnen volop aanwezig zijn.

Arte Timber Strips: verticaal lijnenspel

De meeste varianten uit deze collectie, waarin zeven unieke behangsoorten zijn opgenomen, bestaan uit versies met verticale lijnen. Hiermee lijkt je ruimte direct hoger. Kies voor de traditionele houtkleur als je een warme inrichting wilt creëren. Zie je het al voor je? Met warm textiel, volop tropische planten en prachtige designmeubels? Als je je lichte, moderne interieur wilt aanvullen met dit behang kies je uiteraard voor de witte versie.

Arte Timber Strips: visgraatmotief

Bij een luxe houtmotief denk je wellicht al snel aan visgraatpatronen. Gelukkig heeft Piet Hein Eek ook dit motief opgenomen in de collectie, zowel in natuurlijke houttinten als in wit en zwart. Laat je verrassen door het verschil in sfeer als je kiest voor de versie in zwart-wit. Hiermee maak je een uniek statement in je woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Arte heeft diverse andere collecties uitgebracht waar de handtekening van Piet Hein Eek duidelijk te zien is, zoals Arte Materials By Piet Hein Eek, of Arte Scrapwood By Piet Hein Eek. Daarnaast hebben meer ontwerpers hun creaties al op Arte behang zien verschijnen, zoals Arthur Slenk. Benieuwd naar deze collecties? Kom dan langs in de showroom in Ermelo en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam en Kitchenwalls wandbekleding.

Jouw perfecte wandbekleding

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen