Hooked on Walls Passenger Rhombus 16880

Specificaties
Rollengte
10,05m
Rolbreedte
0.53 cm
Patroon
Rechte aanzet 32 cm
Materiaal
Vliesbehang

Hooked on Walls Passenger Rhombus 16880

Rhombus een fraai etnisch patroon, leverbaar in 4 kleuren!
EAN: 16880
54,99
(incl. BTW)
  • Vliesbehang
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig, licht afwasbaar
  • Rollen van 10,05 m x 0,53 cm

Omschrijving

Passenger

Creëer je eigen paradijs met deze exclusieve wandbekleding!

Laat je meevoeren over continenten en landen. Bekijk de veranderende landschappen, luister naar de geluiden en geniet van het steeds veranderende landschap.

Wij zijn passagiers en leven in een open wereld waar reizen een integraal onderdeel is geworden van onze nomadische levensstijl. Waar onze privélevens en werkende levens tegen elkaar botsen, zien we dat we de natuur waarderen, dichtbij ons en zelfs in onze huizen. Prints en patronen zijn geïnspireerd op verschillende mondiale natuurlijke en etnisch geïnspireerde thema’s.

Deze wandbekleding bestaat uit een combinatie van kleuren en texturen. Verschillende technieken geven elke kwaliteit zijn eigen unieke kwaliteit en karakter. Het kleurenpalet bevat verschillende tinten smaragd en jade groen tot mos en limoengroen. Baksteen rood en oud roze zijn ook te vinden in deze collectie, naast alle tijdloze tinten zoals beige, taupe en antraciet.

Rollen van 10,05 m x 0,53 cm

Lijmadvies

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
10,05m
Rolbreedte
0.53 cm
Patroon
Rechte aanzet 32 cm
Materiaal
Vliesbehang

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u