Hooked on Walls Ogoni Milele 95643

Specificaties
Rollengte
10m
Rolbreedte
53cm
Patroon
Verspringende aanzet 53 cm
Materiaal
Vliesbehang

Hooked on Walls Ogoni Milele 95643

Milele, een vrolijk mozaiek patroon. Leverbaar in 5 verschillende kleuren!
EAN: 95643
49,00
(incl. BTW)
  • Vliesbehang
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig en afwasbaar
  • Rollen van 10,05 m x 0,53 m

Omschrijving

Ogoni

Of het nu gaat om een patchwork van textiele lappen, het te gekke bladmotief  wat een tropische sfeer geef of de meer geometrische patronen, Ogoni heeft dit allemaal! De ondergrond heeft een fraaie wat grovere structuur waar je aan moet voelen! Leuk te combineren met de uni's die in het boek zitten.

De textiele lappen of grote bladeren die met de hand lijken te zijn getekend op een stuk jute, zo nodigen alle designs uit om aangeraakt te worden, met de hand of met het oog. De aanvullende uni's van deze collectie zijn er in 15 warme tinten. Voorbeelden hiervan zijn Afrikaans goud, ivoor, houtskool en indigo blauw.

Lijmadvies
Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
10m
Rolbreedte
53cm
Patroon
Verspringende aanzet 53 cm
Materiaal
Vliesbehang

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u