Hooked on Walls Exotique Carmona 17220

Specificaties
Rollengte
10m
Rolbreedte
52cm
Patroon
Verspringende aanzet 64/32 cm
Materiaal
Vliesbehang

Hooked on Walls Exotique Carmona 17220

Carmona: meesterlijke bonsai! Leverbaar in 4 kleuren!
EAN: 17220
79,00
(incl. BTW)
  • Vliesbehang
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig en licht afwasbaar
  • Rollen van 10,05 m x 0,52 m

Omschrijving

ONTDEK DE SCHATTEN VAN DE JUNGLE

De nieuwe collectie Exotique van HOOKEDONWALLS neemt je mee op expeditie door de pracht en praal van de jungle. Ontdek de verborgen schoonheid van tropische oorden, ver van hier. Maar toch zo dichtbij met 5 weelderige prints en 1 elegante uni. Voor een rijkelijk natuureffect tegen je muur, eentje die je verbeelding mee op reis neemt.

Carmona: meesterlijke bonsai. De oosterse bonsai is een prachtige, zelfs artistieke boomachtige plant. Gestileerd met minuscule stipjes en streepjes in glanzend reliëf ligt het aan de grondslag van een pittig design. In lichte tinten voor de discrete liefhebber, in donkere tinten voor de durver!

Lijmadvies
Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
10m
Rolbreedte
52cm
Patroon
Verspringende aanzet 64/32 cm
Materiaal
Vliesbehang

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u