Hooked on Walls Classic Vibes Beat 15523

Specificaties
Rollengte
10,05m
Rolbreedte
70 cm
Patroon
Rechte aanzet 1,5 cm
Materiaal
Vliesbehang

Hooked on Walls Classic Vibes Beat 15523

Beat, leuk retrodesign met futuristische elementen, leverbaar in 7 kleuren!
EAN: 15523
89,00
(incl. BTW)
  • Vliesbehang
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig, licht afwasbaar
  • Rollen van 10,05 m x 0,70 m

Omschrijving

Classy Vibes

BEHANG DAT TRENDS OVERSTIJGT 

Het label 'tijdloos' krijg je niet zomaar. Daarvoor heb je nu eenmaal een zeker je ne sais quoi nodig dat trends overstijgt. De behangcollectie Classy Vibes voldoet aan dat criterium. De prints uit de reeks zijn stuk voor stuk klassiekers die zich niet laten beïnvloeden door voorbijgaande modes. Zowel de mode- als designwereld spelen continu in op veranderende maatschappelijke evoluties en trends. Er zijn maar enkele zaken die stilstaan in de tijd. Bepaalde motieven en stijlen die niet 'meelopen', maar al jaren sterk staan op zich. Die prints moeten zich helemaal niet meer bewijzen: ze overstijgen de trends. Klassiekers with an attitude. In de collectie Classy Vibes staan klassieke patronen centraal. Toch is er bij elk dessin een subtiele hoek af. 

Beat combineert retrodesign met futuristische elementen. Van dichtbij lijkt de print wel op het moederbord van je computer, terwijl het van ver een speels kubuspatroon vormt. De kleurovergangen zijn uitdagend, zonder te overdrijven.

Lijmadvies 

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
10,05m
Rolbreedte
70 cm
Patroon
Rechte aanzet 1,5 cm
Materiaal
Vliesbehang

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u