Hooked on Walls Arctic Igloo 86022

Specificaties
Rollengte
10,05m
Rolbreedte
53 cm
Patroon
Rechte aanzet 3,53 cm
Materiaal
Vliesbehang

Hooked on Walls Arctic Igloo 86022

Igloo, grafisch blokjespatroon met vachtstructuur. Leverbaar in 14 kleuren!
EAN: 86022
59,00
(incl. BTW)
  • Vliesbehang
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen!
  • Goed lichtbestendig, afwasbaar
  • Rollen van 10,05 m x 0,53 cm

Omschrijving

Arctic Fever

Als er één interieurstijl is die alom geliefd blijft, is het wel de Scandinavische look. Fris, clean en natuurlijk zijn de kernwoorden, maar dan wel in verschillende verschijningen. Wit met grafische elementen en een kleuraccent, of juist met veel zwart, grijzen en onbewerkt hout. De sobere noordse stijl maak je echt af door iets bijzonders toe te voegen waardoor jij je meteen thuis voelt. Dit kunnen persoonlijke schatten zijn, verzameld op verre reizen of gevonden in het bos. Maar ook foto’s en kunst, of een speciale print op de muur in de vorm van behang, maken de leefruimtes in huis helemaal af.

Igloo De sparkle van ijs en sneeuw zie je terug in het fijne, grafische blokjesbehang Igloo dat met zijn patroon doet denken aan de blokken van – hoe kan het ook anders - een iglo. De arctische kleuren maken dit behang bijzonder uniek.

Rollen van 10,05 m x 0,53 m

Lijmadvies
Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
10,05m
Rolbreedte
53 cm
Patroon
Rechte aanzet 3,53 cm
Materiaal
Vliesbehang

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u