Arte Kami Origami 87221

Specificaties
Rollengte
1 meter
Rolbreedte
122 cm
Materiaal
Textielmuurbekleding op vlies

Arte Kami Origami 87221

Kami prikkelt alle zintuigen en neemt je mee op ontdekkingsreis naar het verre Oosten. Elegantie, balans en verfijning.
EAN: 87221
199,00
(incl. BTW)
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Prijs per meter 
  • Elegantie, verfijning en balans

Omschrijving

Het kleurenpalet is enerzijds helder en explosief en anderzijds perfect in harmonie met de zachte en subtiele aardetinten. De gevarieerde materialenmix verrast en resulteert tegelijkertijd in een doordachte en evenwichtige collectie. 

Koi
Dit tafereel van een Japanse vijver in bovenaanzicht weerspiegelt de weelderige natuurpracht van water. Laat je verrassen door de diepte in de tekening en ontdek het leven boven en onder water. Het textiel met zijdelook staat voor elegantie en verfijning. Koi is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties.

Kimono
Zes zijden foulards met Oosterse taferelen zijn de inspiratiebron voor deze compositie. De kleurenexplosie is perfect in balans en creëert één harmonieus en panoramisch geheel. Kimono is verkrijgbaar in 1 kleurvariatie.

Dupion
De verfijnde elegantie van 100% echte zijde is onmiskenbaar. De structuur van de natuurlijke draad kenmerkt oneffenheden en onregelmatige diktes. Dit maakt Dupion net uniek en natuurlijk. De kleurnuances variëren naargelang de lichtinval. Dupion is verkrijgbaar in 15 kleurvariaties.

Origami
De imitatie van gevouwen papier weerspiegelt de rimpeling van bewegend water. De plooien creëren veel reliëf en het repetitieve karakter brengt rust en regelmaat. De luxueuze afwerking van de toplaag is een inkt van zijdeglans met een elegante zijdelook als resultaat. Origami is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties.


Specificaties
Rollengte
1 meter
Rolbreedte
122 cm
Materiaal
Textielmuurbekleding op vlies

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u