Arte Figura Forma 27063

Specificaties
Rollengte
8,50 m
Rolbreedte
Breedte 70 cm
Patroon
Rechte aanzet 64 cm
Materiaal
Muurbekleding met vliesrug

Arte Figura Forma 27063

Forma leverbaar in 4 fraaie kleuren!
EAN: 27063
129,00
(incl. BTW)
  • Eclectisch behang waarbij alles draait rond uitgesproken figuren
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig, afwasbaar
  • Rollen van 8,50 m x 0,70 m = 6 m²

Omschrijving

Figura

Grensverleggend eclecticisme. Figura mag je gerust een eclectische mix noemen. Of het nu bollen, strepen, ruiten of bloemen zijn, Figura has it all. Je vindt in de collectie verschillende invloeden uit het verleden terug, zoals patronen uit de jaren 70, naast verwijzingen naar trendkleuren en exotisme. Arte helpt je de verschillende trends te spotten in de reeks, van luxe en exotica tot vintage en woestijnkleuren. De collectie is uitermate geschikt voor designliefhebbers die graag hun grenzen verleggen en stijlen durven te combineren.

De luxetrend, waarbij we bijzondere materialen als marmer, fluweel en goud in huis halen of zelfs combineren, uit zich in Figura op verschillende manieren. Zo bestaat het eenkleurige Puro in een licht glanzende afwerking, en kregen de cirkels van het dessin Arcus een heel aparte touch met lak. Ook Forma past mooi in deze trend met z’n combinaties van goud en zwart of wit en zilver.

Lijmadvies

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
8,50 m
Rolbreedte
Breedte 70 cm
Patroon
Rechte aanzet 64 cm
Materiaal
Muurbekleding met vliesrug

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u