Arte Avalon Glade 31530

Specificaties
Rollengte
1m
Rolbreedte
Breedte 130 cm
Patroon
Rechte aanzet 118 cm
Materiaal
Wandbekleding op vlies

Arte Avalon Glade 31530

Glade brengt de jungle bij je thuis met een mysterieuze woudtekening op een voelbare, geweven structuur. In 3 kleurvarianten leverbaar.
EAN: 31530
149,00
(incl. BTW)
  • Muurbekledingen op vlies, afgewerkt met een subtiele glans
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig, licht afwasbaar
  • Breedte 130 cm / leverbaar op afsnijding

Omschrijving

Avalon

Creëer je eigen stadsjungle. Mystieke prints, natuurlijke materialen en tropische verrassingen: de collectie Avalon van Arte haalt met bijzondere structuurprints de warmte van verre oorden naar binnen, waar ter wereld je je ook bevindt. Geïnspireerd door de sage van het eiland Avalon, een mythische plek gehuld in nevelen waar alles bloeit in overvloed. Dress up your walls met warme natuurinvloeden als leder en geweven gras en voeg tropische kleuren toe met een uitgesproken stijl en klasse! De collectie behang bestaat uit zes dessins die in verschillende kleurenpaletten leverbaar zijn.

Glade: een zwoel, warm oerwoud, verborgen in nevelen. Omgeven door kleuren en tropische dieren is het makkelijk wegdromen. Glade brengt de jungle bij je thuis met een mysterieuze woudtekening op een voelbare, geweven structuur.

Deze wandbekleding wordt per strekkende meter geleverd en is 130 cm breed.

Lijmadvies

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
1m
Rolbreedte
Breedte 130 cm
Patroon
Rechte aanzet 118 cm
Materiaal
Wandbekleding op vlies

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u