Piet Hein Eek behang

Ontwerper Piet Hein Eek staat bekend om het gebruik van sloophout voor zijn meubilair. Zijn ontwerpen zijn robuust en tijdloos. Ben je fan van Piet Hein Eek en wil je zijn stijl graag integreren in jouw inrichting? Dan is Piet Hein Eek behang een goede keuze. Hiermee haal je op voordelige wijze ontwerpen van Piet Hein Eek in huis. De Verf- en Behangspecialist biedt een aantal prachtige designs aan uit de collecties Arte Materials Wallpaper by Piet Hein Eek, Arte Timber Strips Wallpaper by Piet Hein Eek en Arte Scrapwood Wallpaper by Piet Hein Eek. Je hebt dus meer dan genoeg keuze als je op zoek bent naar Piet Hein Eek behang.

Keuze in Piet Hein Eek behang

Je vindt drie uitgebreide collecties Piet Hein Eek behang bij de Verf- en Behangspecialist. Centraal staat het gebruik van verschillende materialen. Als je houdt van de look die sloophout geeft kies je voor het behang uit de Arte Scrapwood Wallpaper by Piet Hein Eek collectie. Mooi voor een natuurlijke inrichting of interieur met thema’s als ‘zee’ en ‘water’. De dessins met smalle houtstrips geven een verfijnde look, de dessins met grove banen zorgen voor een robuuste uitstraling. Kies voor natuurlijke, lichte kleuren of ga voor verrassend zwart voor een unieke look. Welke stijl je ook nastreeft, met Piet Hein Eek behang lukt het je die moeiteloos thuis te creëren.

Arte Timber Strips en Arte Materials Wallpaper

De overige collecties draaien om hout en marmer. Deze materialen zijn op allerlei manieren afgebeeld op dit Piet Hein Eek behang en geven je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal een zeer bijzondere sfeer. Kies bijvoorbeeld voor mysterieus zwart marmer of fijn parket op je muur. Hierbij kun je kiezen voor natuurlijke kleuren zoals crème, zwart of bruin, maar ook voor felblauw of een combinatie van kleuren. Zo richt je je ruimte precies in zoals jij wilt.

Je behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

56 resultaten

Arte Materials Wallp. By Piet Hein Eek Muurb PHM-80

466,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-16

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-15

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-14

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-13

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-12

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-11

259,00
(incl. BTW)

Arte Scrapwood Wallpaper 2 PHE-10

259,00
(incl. BTW)