Piet Boon behang

Laat je verrassen door de originele stijl van ontwerper Piet Boon met de collectie Arte Concrete Wallpaper by Piet Boon. Piet Boon legt doorgaans de nadruk op sobere tinten en verticale lijnen. Die vind je dan ook terug in deze collectie Piet Boon behang, waarin het materiaal beton de boventoon voert. Je hebt keuze uit acht unieke designs, in diverse grijstinten, rozerood en antraciet. Wil je je moderne interieur aanvullend met verrassende wandbekleding? Dan is dit Piet Boon behang precies wat je zoekt.

Piet Boon behang in grijstinten

Met de grijstinten van dit behang kun je alle kanten op. Combineer het met zilver en wit, met metaal of leer. Dé kleur voor een modern of industrieel interieur. Het Piet Boon behang in de collectie Arte Concrete Wallpaper by Piet Boon bestel je in diverse varianten, met gladde betonlook, ruige look of verweerde uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met smalle of brede banen. De behangvarianten met ruige, verweerde look doen het uitstekend in een atelier of winkel waar je een industriële look wilt creëren. Op een rol zit tot wel negen meter behang met een rolbreedte van 49 cm.

Kleurrijk Piet Boon behang

Piet Boon heeft in deze collectie twee afwijkende tinten opgenomen. De ene variant is verrassend rozerood met een ruige afwerking, de andere variant is uitgevoerd in brede antracietkleurige banen. Deze laatste versie maakt je ruimte in één keer mysterieus en stijlvol, ideaal voor de slaapkamer. Uiteraard combineer je deze varianten in kleur eenvoudig met de grijze versies uit deze collectie.

Wil je nog meer behang met betonlook? Kijk dan ook eens naar de geometrische dessins van het Hooked On Walls Urban Concrete behang, een collectie met verrassend veel keuze! Perfect om te combineren met je Piet Boon behang, door een effen betonlook behang naast je Piet Boon behang aan te brengen. Zo vormt je wandbekleding een geheel zonder dat je op elke wand van je ruimte gedessineerd behang hoeft te gebruiken.

Gereedschap en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

7 resultaten

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-07

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-06

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-05

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-04

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-03

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-02

259,00
(incl. BTW)

Arte Concrete Wallpaper By Piet Boon CON-01

259,00
(incl. BTW)