Blauw behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

147 resultaten

Arte Moooi Blooming Seadragon MO2025 Sky

39,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Dodo Pavone MO2095 Powdery Blue

299,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Plex 93531

59,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50511

29,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Arashi 4873

99,00
(incl. BTW)

Arte Enigma 30502

269,00
(incl. BTW)

Arte Enigma 30512

269,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA207

39,00
(incl. BTW)

Behang blauw voor thuis! 
Houd je van blauwtinten in huis? Zet dan de toon met uniek behang blauw van topmerken als ArteElitis en Hooked On Walls! Welke stijl je in huis ook wilt creëren, je vindt altijd passend behang blauw bij de Verf- en Behangspecialist. Kies voor prachtig unibehang of opvallend en luxe dessinbehang en laat je interieur opnieuw tot leven komen. Bestel je vandaag voor 15:00 uur? Dan heb je je nieuwe wandbekleding vaak dezelfde dag al in huis.

Blauw dessinbehang

Wil je je muren laten opvallen, dan kies je voor dessinbehang in de kleur blauw. In het assortiment van de Verf- en Behangspecialist zijn een aantal zeer exclusieve en opvallende behangcollectie te vinden. Wat dacht je van Arte Double Face Wallpaper, met polkadots? Een stel bijzondere ogen op een azuurblauwe achtergrond? Of Elitis Indomptée vachtbehang in blauw? Ook Arte Le Corbusier biedt je een mooi indigo behang aan met kleine ‘dots’, voor een bijzonder en diepblauw effect op je muren.

Wie liever voor een natuurlijke look gaat kiest voor Arte Boracay Fuga of Arte Carabao Camago in blauw. Deze collecties zijn gemaakt van echte natuurlijke materialen. En houd je van artistiek behang? Dan zijn de blauwe varianten van Hooked On Walls Van Gogh behang iets voor jou!

Unibehang in blauwtinten

Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor dessinbehang als je graag blauwtinten opneemt in je interieur. Er zijn meer dan genoeg collecties met unibehang verkrijgbaar. Kies voor behang blauw van BN Wallcoverings, zoals BN Wallcoverings Zen of BN Wallcoverings Timeless Stories. Ook Arte biedt mooi unibehang in blauwtinten aan, zoals Arte Curiosa en Arte Les Nuances met mooie linnenlook.

Volop inspiratie

Met deze behangcollecties kun je alle kanten op. Bestel je behang blauw nu bij de Verf- en Behangspecialist en profiteer van onze voordelige prijzen. Bij besteding vanaf 100 euro bezorgen we jouw bestelling zelfs gratis op adressen binnen Nederland of België.


Meer inspiratie

Behang voor de meidenkamer

Een echte meidenkamer maakt je compleet met bijpassend behang. Bij De Verf & Behang Specialist hebben wij in ons assortiment leuk behang voor de meidenkamer. Benieuwd? Wij laten je de leukste zien!

Geel behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties geel behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw gele behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.