Hermadix Douglas-Olie verfproducten

6 resultaten

Hermadix Douglas Olie Naturel 750ml

24,20
(incl. BTW)

Hermadix Douglas Olie Smoke White 750ml

24,20
(incl. BTW)

Hermadix Douglas Olie Dim Grey 750ml

24,20
(incl. BTW)

Hermadix Douglas Olie Naturel 2,5L

54,93
(incl. BTW)

Hermadix Douglas Olie Smoke White 2,5L

54,93
(incl. BTW)

Hermadix Douglas Olie Dim Grey 2,5L

54,93
(incl. BTW)

Hermadix Douglas olie: snel egaal resultaat

Voor onderhoud aan larikshouten of materialen gemaakt van douglas, gebruik je het liefst een geschikte beitsolie. Hermadix Douglas olie is speciaal ontwikkeld voor onderhoud aan deze houtsoorten. Met slechts één à twee lagen is jouw houten tuinstel, tuinbank of carport klaar voor elk seizoen. Verkrijgbaar in twee maten en drie tinten: naturel, smokey white en dim grey. Matteert en beschermt.

Hermadix Douglas olie verwerken

Wil je thuis aan de slag met deze beitsolie? Schuur de te schilderen ondergrond dan op en breng een eerste laag Hermadix Douglas olie aan. De olie droogt snel, dus de ondergrond is dezelfde dag nog klaar voor een tweede laag. De beitsolie is gemaakt op basis van natuurlijke materialen, is biobased en geeft een natuurlijke uitstraling.

Benodigdheden

Je kunt Hermadix Douglas olie op twee manieren aanbrengen: met een kwast of verfspuit. Met beide gereedschappen bereik je een egaal resultaat. Bij De Verf en Behang Specialist bestel je niet alleen eenvoudig jouw beitsolie, maar kun je direct alles wat je nodig hebt voor jouw klus aanschaffen: kwasten, tape, of een handige elektrische verfspuit. Met een elektrische verfspuit verf je grote oppervlaktes egaal en bereik je snel resultaat.

Schilder je vaker buiten en binnen? Kijk dan ook eens bij onze andere verfbenodigdheden. Deze zijn bijzonder scherp geprijsd bij De Verf en Behang Specialist. Bovendien worden al jouw materialen snel geleverd, zodat je direct aan de slag kunt.

Houtwerk in alle seizoenen beschermd

Met een beschermende lak- of beitslaag is je hardhout buiten ook in alle seizoenen beschermd tegen weer en wind. Het is aan te raden je houtwerk eens per jaar onder handen te nemen, bijvoorbeeld met Hermadix Douglas olie of één van de andere beschermende lakken en coatings die verkrijgbaar zijn bij De Verf en Behang Specialist.

Niet zeker welke lak, beits of coating de beste is voor jouw buitenklus? Neem dan contact op met onze deskundigen of kom langs in de showroom in Ermelo voor advies. Wij helpen je graag je houtwerk in topconditie te houden, met de juiste materialen en gereedschappen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België