Arte Concord wandbekleding

12 resultaten

Arte Concord 67240

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67241

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67242

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67243

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67244

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67245

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67246

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67247

68,65
(incl. BTW)

Arte Concord 67248

68,65
(incl. BTW)

Arte Concord 67249

68,65
(incl. BTW)

Arte Concord 67250

42,97
(incl. BTW)

Arte Concord 67251

42,97
(incl. BTW)

Natuurlijk behang met Concord

De Concord collectie van Arte bestaat uit een reeks van 12 varianten die allemaal één aspect gemeen hebben en dat zijn verticale strepen. Deze strepen zorgen voor reliëf en zijn dus niet in de kleur zichtbaar als zijnde alternatieve kleuren. Door de subtiele kleurstelling en de hoogteverschillen ontstaat er een natuurlijke structuur die wat wegheeft van nerven. Dit samen met een luxe afwerking van metallic zorgt voor een schitterende collectie die bij iedereen in het interieur past.

De kleuren variëren behoorlijk in de Concord collectie. Zo heb je verschillende witte varianten die van elkaar verschillen doordat het een zachter is dan de ander. Dit maakt de eerste drie Concord varianten tot een rustige uitvoering. Wil je iets meer kleur hebben, dan zijn er ook wat grovere varianten binnen het kader van het subtiele reliëf beschikbaar. Tot slot zijn er ook nog de meer excentrieke kleurstellingen, zoals blauw, geel/goud en zwart.

Concord is breed inzetbaar

Het Concord behang is door de variatie in kleuren geschikt voor diverse doeleinden. Voor elke smaak zit er een geschikte variant tussen en doordat het vinyl behang betreft, is het zowel in particuliere opzet bruikbaar alsook in projectmatig opzicht. Denk dan aan het behangen van kantoren, showrooms, winkels, restaurants en meer. De eigenschappen van het Concord behang maken dat het goed tegen een stootje kan en ook is het afwasbaar, waardoor het breed inzetbaar is.

Bestel Concord behang hier

Een geschikte keuze gevonden in de Concord collectie? Je kunt het behang naar keuze hier bij de Verf & Behang Specialist bestellen en indien de bestelling hoger dan €100,- is, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Vergeet niet om de juiste behanglijm bij het Concord behang te kopen. Hiervoor adviseren wij Arte Clearpro, dat je eveneens bij ons kunt aanschaffen. Net zoals andere behangattributen.

Persoonlijk advies

Graag wat meer informatie inwinnen of persoonlijk advies krijgen bij het uitzoeken van het juiste Concord behang? Je kunt altijd even contact met ons opnemen, maar ook kun je een bezoekje brengen aan onze showroom in Ermelo. Onze behangspecialisten staan dagelijks voor je klaar om je tot in detail te adviseren en je te helpen bij het maken van de juiste keuze uit deze behangcollectie!

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen