Behang & Wandbekleding Hooked on Walls Behang Nuances

48 resultaten

Hooked on Walls Nuances NU1001

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1002

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1004

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1006

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1101

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1102

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1103

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1104

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1105

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1106

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1201

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1202

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1203

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1204

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Nuances NU1208

39,00
(incl. BTW)

Hooked On Walls Nuances

Strakke, dunne lijnen en bijzondere structuren op ingetogen kleuren behang. Je woonkamer krijgt er een bijzonder serene uitstraling door: Hooked On Walls Nuances. Verkrijgbaar in 48 schitterende varianten, van subtiel tot intrigerend. Maar de naam is niet voor niets gekozen: elke variant uit deze collectie bezit een bepaalde nuance, de perfecte basis voor je interieur.

Hooked On Walls Nuances: lijnenspel

Veel varianten uit deze collectie laten lijnen zien. Verticale lijnen die je wandbekleding in banen verdelen, of lijnen die samen ruiten vormen met subtiel 3D-effect. Daarnaast tref je ook speelse dessins aan, met lijnen die alle kanten op gaan. Ze vormen een grof of fijn mozaïek, of een delicate tekening met ronde en strakke potloodstrepen. Laat je niet foppen door de eenvoudig van dit behang. Het is bijzonder indrukwekkend nadat het behang op een grote wand is aangebracht.

Hooked On Walls Nuances: effen en gemêleerd

De effen en gemêleerde wandbekleding uit deze collectie gaat perfect samen met de gedessineerde varianten. Kies een bijpassende tint uit en combineer die met behang met een patroon, of bekleed je hele ruimte met dit hoogwaardige effen behang. Kies je voor gemêleerd, bijvoorbeeld in grijs? Dan geef je je moderne interieur verrassend veel diepte. Staat prachtig met materialen als glas en staal, maar kan ook goed gebruikt worden voor het creëren van een moderne, warme slaapkamer.

Behang hoeft niet altijd van de muur te spatten. Soms is een neutrale ondergrond precies datgene wat jouw interieur nodig heeft. Zo komt je meubilair nog beter uit de verf. Op zoek naar neutraal behang zoals Hooked On Walls Nuances? Kijk dan ook eens naar Hooked On Walls Moments of Arte Portfolio!

Op jouw muur

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75 in Nederland