Natural Forest

9 resultaten
Sorteer:

Hooked on Walls Natural Forest NF1008

29,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF1104

29,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF1207

29,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF2001

149,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF3008

33,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF3105

33,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF3206

33,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF3301

33,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Natural Forest NF3703

35,00
(incl. BTW)

Hooked On Walls Natural Forest

Natuurlijke tinten en voorstellingen mogen uiteraard niet ontbreken in een behangcollectie die Hooked On Walls Natural Forest heet. In deze verzameling wandbekleding vind je natuurlijk ogende materialen, veel neutrale en groentinten. Voor een rustgevende, groene oase bij jou thuis. De Verf= & Behangspecialist biedt 9 prachtige varianten uit deze collectie aan, waarmee je je kantoor, je woonkamer of slaapkamer omtovert tot een heerlijke plek.

Hooked On Walls Natural Forest: kleurrijk en dromerig

De varianten die er het meest uitspringen zijn de twee varianten waarop je een weelde aan kleuren aantreft. Alsof een schilder een gestileerd landschap op je muur heeft geschilderd. Vol kleur maar toch rustgevend door de sierlijke lijnen en kleuren die in elkaar doorlopen.

Hooked On Walls Natural Forest: met dessin

Wil je kleur in je interieur maar liever geen uitbundige kleurexplosie? Ga dan voor de middenweg met de gedessineerde varianten uit deze collectie. Je vindt diverse delicate dessins op een lichte achtergrond, waardoor je ruimte er groter en lichter uitziet. Het herhalende dessin zorgt voor een interessante muur zonder dat die je op den duur gaat vervelen. In de dessins vind je bloemen en planten terug die je aantreft in het bos.

Hooked On Walls Natural Forest: natuurlijk effen

Ook de effen varianten uit deze collectie ademen een natuurlijke sfeer. In pasteltinten, met fijn linnenstreepje. Zorgt voor een warme, lichte sfeer. De pasteltinten maken dit behang ook perfect voor de kinderkamer.

Zin in meer behang met een thema uit de natuur? Kies voor unieke collecties van Arte, gemaakt van échte natuurlijke materialen. Zoals Arte Kami Ito, Arte Shibori of ga voor Hooked On Walls Botanical.

Lijmen en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75 in Nederland