Behang & Wandbekleding Hooked on Walls Behang Clarence

44 resultaten

Hooked on Walls Clarence CR3303

45,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3304

45,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3401

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3402

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3406

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3503

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3504

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3507

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3508

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR4001

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR4002

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR4003

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR4004

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR4005

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR4006

39,00
(incl. BTW)

Hooked On Walls Clarence

Als je dacht dat je veelzijdige behangcollecties had gezien, heb je nog niet kennisgemaakt met Hooked On Walls Clarence. Deze luxe collectie heeft het allemaal: bloemenprints, geometrische dessins, strakke lijnen en speelse vormen. Hooked On Walls Clarence is desondanks een ultiem luxe collectie, een tikje klassiek door de glanzende afwerking, maar toch ook modern.

Hooked On Walls Clarence: klassiek

Je wilt een klassieke look in je interieur. Dan kun je met Hooked On Walls Clarence alle kanten op. Je kiest bijvoorbeeld voor damast, in donkerblauw, crème, donker- of lichtgrijs. Liever een strakker dessin op de muur? Ga dan voor de brede horizontale strepen, in traditioneel crème of verrassend roze!

Hooked On Walls Clarence: bloemmotieven

Grote weelderige bloemen en bladeren sieren je wand met de bloemmotieven van Hooked On Walls Clarence. Verkrijgbaar met roze bloemen op een witte achtergrond, voor een ultiem zoete, Engelse sfeer. Of kies je voor deze print op donkere achtergrond, in zwart of donkerblauw? Het contrast is bijzonder groot en verrassend sfeervol. Als je echt wilt uitpakken breng je het grote wandpaneel aan, met witte, grijze en ijsblauwe bloemen en bladeren op een fluweelblauwe achtergrond. Met duidelijk aanwezige glans, voor een koninklijk resultaat.

Hooked On Walls Clarence: lijnenspel

Ten slotte kun je ook als liefhebber van strakke lijnen terecht bij Hooked On Walls Clarence. Je kiest bijvoorbeeld voor het luxe patroon van fijne vierkantjes, in grijs of crèmetinten. Met glanzende afwerking en reliëf. Dit behang zou niet misstaan in een dure hotelsuite. Een nog opvallende patroon vind je in het behang met blokken, waarin fijne strepen een prachtig lijnen- en schaduwenspel creëren. Een lust voor het oog, een aanwinst voor je interieur.

Al deze luxe, opvallende behangvarianten vul je eenvoudig aan met de effen varianten uit deze collectie. Deze zijn zeker niet saai. Ook hier voegde Hooked On Walls de nodige textielstructuur toe. Je kunt dit effen behang daarom ook prima los toepassen, als neutrale basis voor je woon- of slaapkamer. Verkrijgbaar in diverse grijstinten, in okergeel, blauw, roze en fris grasgroen.

Lijmen op de wand

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België