Behang & Wandbekleding Hooked on Walls Behang Balance

45 resultaten

Hooked on Walls Balance 22323

35,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22324

35,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22325

35,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22330

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22331

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22332

39,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22340

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22341

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22342

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22343

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22344

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22350

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22351

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22352

37,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Balance 22353

37,00
(incl. BTW)

Hooked On Walls Balance

We hebben allemaal een beetje balans nodig in ons leven. Gelukkig ontwierpen de designers van Hooked On Walls de prachtige collectie ‘Balance’, waarmee je een heerlijke sfeer uitnodigt in je huis. Denk aan azuurblauwe tinten, pastel en crème, luxe details, geometrische patronen en andere bijzondere dessins waarmee je van je wand een echte blikvanger maakt. Balans in huis, zonder dat het saai wordt.

Hooked On Walls Balance: bloemen en veren

Bloempatronen ken je waarschijnlijk wel van andere behangcollecties, maar deze mysterieuze rozen zijn toch een klasse apart. Voor een ultiem romantisch interieur met een rauw randje kies je voor dit dessin, met rozen op een nachtzwarte achtergrond. Houd je het graag vrolijk of zoek je naar behang voor de kinderkamer? Dan is de vrolijke verzameling veren een mooie optie, in blauw-, roze-, rood- of crèmetinten.

Hooked On Walls Balance: geometrische dessins

Grote ruiten, delicate mozaïeken of grove tegeldessins, je vindt het allemaal in de collectie Hooked On Walls Balance. Ideaal voor een modern interieur met een warme touch. De pasteltinten zorgen voor een prettige sfeer, maken het gezellig, terwijl de strakke lijnen en goudkleurige en accenten het toch strak houden. Ga bijvoorbeeld voor het azuurblauwe, ronde tegelpatroon met gouden accenten. Prachtig voor de achterwand van je woon- of slaapkamer. Of kies voor een dromerig patroon dat doet denken aan een zonsondergang. Staat prachtig bij een modern, wit interieur. Ook deze varianten zijn geschikt voor de kinderkamer, met klassieke blauw- en rozetinten.

Hooked On Walls: effen en structuur

Het effen behang in deze collectie is verkrijgbaar in zes natuurtinten, bijvoorbeeld in grijs, crème en steenrood. Hoewel dit behang effen is, is het zeker niet glad. Er zit een duidelijke structuur in die verticale lijnen laat zien op je wand. Dat draagt bij aan het natuurlijke, steenachtige effect. Kies een complementaire kleur voor een combinatie met een van de blauwe dessinvarianten, of ga voor rustgevend crème, bijvoorbeeld in de woon- of studeerkamer.

Lijmadvies

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België