Elitis Precious Walls Wandbekleding Coupage en Panelen


Uniek Elitis Precious Walls behang

Met de collectie Precious Walls heeft behangmerk Elitis weer een bijzondere collectie afgeleverd. Een metallic ondergrond vormt de basis van dit behang. Daaroverheen is een lichte stof aangebracht die een plissé-effect geeft. Het eindresultaat is bijzonder stijlvol door de metallic glans. De rijke kleuren maken dit een collectie waar je maar moeilijk uit kunt kiezen! Wil je jouw interieur omgooien en je wanden voorzien van Elitis Precious Walls behang? Bestel jouw favoriete variant dan voordelig bij de Verf- en Behangspecialist.

Kleuren en dessins

Elitis Precious Walls bestaat uit 24 verschillende kleuren en dessins. Zoals je van Elitis gewend bent kun je kiezen voor felle kleuren, zoals roze, paars, groen en blauw, maar ook voor een aantal neutrale tinten. Ongeacht de kleur komt het plissé-effect altijd goed tot zijn recht. Elitis Precious Walls geeft je twee opties: een verticaal of horizontaal plissé-effect, waarbij de horizontale variant nog meer detail laat zien. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens aaibaar. Zeer geschikt voor in de slaapkamer, waar je graag een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Topkwaliteit behang

Wandbekleding van Elitis wordt in Frankrijk gemaakt, diverse collecties zelfs met de hand. Je kunt er dus op rekenen dat jouw wandbekleding van zeer hoge kwaliteit is. Dat zie je ook in deze collectie terug. De kleuren zijn helder en het behang is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien is deze wandbekleding brandwerend en eenvoudig aan te brengen.

Meer Elitis reliëfbehang

Elitis Precious Walls kun je scharen onder licht reliëfbehang. Elitis heeft nog meer collecties gemaakt die je wellicht inspirerend vindt, zoals:

Wil je alle collecties zien? Kom dan langs in de showroom in Ermelo voor advies of bestel jouw favoriete wandbekleding van Elitis, Arte, BN Wallcoverings en nog veel meer merken gewoon online. Bestel je voor 100 euro of meer? Dan wordt jouw bestelling gratis verzonden naar adressen in Nederland en België.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België