Elitis Forever Wandbekleding Coupage en Panelen


Kies voor luxe zijdebehang Elitis Forever

Behangmerk Elitis mag dan van oorsprong uit Frankrijk komen, de collecties vinden hun oorsprong in landen over de hele wereld. Dat geldt ook voor Elitis Forever. Dit behang is gemaakt van echte zijde en laat daardoor een prachtige, subtiele glans zien op je muur. Elitis Forever is geïnspireerd op het kleurrijke India, en dat zie je terug in de 18 prachtige kleuren in deze collectie. Dit behang is perfect voor een bohemièn interieur, of een wereldse inrichting met Indiase en Oosterse invloeden.

Kleuropties Elitis Forever

Elitis Forever is verkrijgbaar in 18 opvallende kleuren, van okergeel tot felgroen, van grijs tot rozerood. Het is ideaal behang voor in de slaapkamer, met een verfijnd zijdepatroon dat rustgevend oogt maar toch interessant blijft. Ben je op zoek naar een luxe unibehang? Dan is Elitis Forever een goede keuze. Het prettige zijdepatroon leent zich ook goed voor het bekleden van de gehele ruimte, zonder dat het te druk wordt. Wil je liever afwisselen met andere wandbekleding? Combineer dit prachtige behang van Elitis dan met Elitis Eldorado. Voor een zeer opvallend en eclectisch effect ga je voor een combinatie met Elitis Indomptee vachtbehang of Elitis Anguille.

Luxe unibehang

Wil je wandbekleding met een kleurrijk patroon combineren met een luxe unibehang? Dan is Elitis Forever een goede optie. Combineer je dessinbehang met een bijpassende tint uit deze collectie om één geheel van de ruimte te maken. De subtiele glans in deze wandbekleding leent zich ook uitstekend voor combinaties met goud- en kopertinten. Onze medewerkers vertellen je graag welke combinaties je met dit behang kunt maken.

Je behang aanbrengen

Heb je nog niet alles in huis om je Elitis Forever behang aan te brengen? Bestel dan alles wat je nodig hebt voordelig bij de Verf- en Behangspecialist. In ons assortiment vind je:

  • Behanglijm
  • Behangrollers en -spatels
  • Ontvetter

Bestel je Elitis Forever en alle benodigde toebehoren bij de Verf- en Behangspecialist? Dan krijg je je behang binnen 1 tot 2 dagen thuisbezorgd, gratis bij besteding vanaf 100 euro!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten!
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België